Markus Riva vēro puišu striptīzu
Slavenības
2010. gada 23. augusts, 10:07

Markus Riva vēro puišu striptīzu

Jauns.lv

Dziedātājs un Latvijas Mūzikas kanāla vīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, kurš šo vasaru aizvadīja, apceļodams Ameriku, atgriežoties dzimtenē ar pilnu krūti meties baudīt Rīgas naktsdzīvi.

Aizvadīto piektdien Markus Riva piedalījās pikantā ballītē restorānā „Ostas skati”. Par spīti lietainajiem laikapstākļiem, mūziķis vakaru neveltīja sēdēšanai mājās, spaidot TV pulti, bet gan devās uz pilsētu tikties ar saviem Rīgas draugiem. Lai gan „D-Lounge” rīkotajā strīpainajā ballītē, kur viesi tika aicināti ierasties, pošoties jūrnieku tērpos vai strīpainā apģērbā, Markus Riva lielākoties uzturējās dāmu sabiedrībā, dziedātājs, kurš pērn pārsteidza savus fanus, puskails pozējot pasaulslavenam geju žurnālam, ar interesi noraudzījās arī pikantā vīriešu striptīza priekšnesumā.

Atgādinām, ka dziedātājs Markus Riva ir pirmais latviešu mūziķis, kurš iekļauts starptautiskā geju dzīves stila žurnāla „ReFresh” TOP 10. Kasjauns.lv jau ziņoja, ka atkailināta un pikanta latviešu dziedātāja fotogrāfija apskatāma geju žurnāla „ReFresh” 2009. gada novembra numurā, un jauno, daudzsološo puišu TOP 10 mūsu tautietis ierindots 8. pozīcijā. Arī pārējie topā iekļautie puiši ir radošu profesiju pārstāvji – fotogrāfi, modeļi, sportisti un mūziķi, pārsvarā līdz 30 gadu vecumam. Nu viņi visi var rēķināties ar atpazīstamību geju aprindās Amerikā, vairākās Dienvidamerikas valstīs, Lielbritānijā un citviet Eiropā. Markus Riva publiski paziņojis, ka pats nav meklējis iespējas iekļūt geju žurnālā. Piedāvājumu viņam izteicis žurnāla redaktors, kurš atradis latviešu puiša mūziķa profilu interneta vietnē myspace.com. Fotogrāfija, kas redzama žurnālā, ir no Markus Rivas personīgā fotoalbuma. Pēc mūziķa stāstītā, bilde tapusi aizvadītajā vasarā Ņujorkā pie draugu ieteikta fotomākslinieka, kam Markus Riva uzticējis sava portfolio izveidošanu.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš