Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džordžs Maikls noliedz īpašu izturēšanos cietumā
Slavenības

Džordžs Maikls noliedz īpašu izturēšanos cietumā

Jauns.lv

Britu popzvaigzne Džordžs Maikls apgalvo, ka nav pieredzējis nekāda veida īpašu izturēšanos cietumsoda izciešanas laikā.

Džordžs Maikls noliedz īpašu izturēšanos cietumā...

Džordžs Maikls dodoties uz tiesas sēdi, kur viņam piesprieda astoņu nedēļu cietumsodu un uzlikta naudassodu 1250 sterliņu mārciņu (1 055 latu) apmērā.
Džordžs Maikls dodoties uz tiesas sēdi, kur viņam piesprieda astoņu nedēļu cietumsodu un uzlikta naudassodu 1250 sterliņu mārciņu (1 055 latu) apmērā.

Bijušais grupas "Wham!" mūziķis atklāj, ka jutis nepieciešamību apstrīdēt "parastās muļķības", kuras tika stāstītas, kamēr viņš atradās aiz restēm.

Kā ziņots, Maikls atradās narkotisko vielu reibumā, kad jūlija sākumā pēc piedalīšanās Londonas geju praidā ietriecās ar savu automašīnu kādā veikalā.

Viņam tika piespriests astoņu nedēļu cietumsods un uzlikts naudassods 1250 sterliņu mārciņu (1 055 latu) apmērā.

Savā paziņojumā viņš norādīja, ka pret viņu izturējās laipni.

"Es vēlētos stāvēt pāri visām parastajām muļķībām, ko es dienu pēc dienas lasu par laiku cietumā, taču es domāju, ka tas būtu tikai godīgi pret maniem faniem, ģimeni un draugiem kaut kādā veidā reaģēt, neskatoties uz to, ka es jau drīz būšu mājās," saka Maikls.

"Tādēļ, lūdzu, ticiet man, kad saku, ka pēdējo trīs nedēļu laikā nav bijušas asaras, raizes vai jebkāds terors, patiesībā pat nevienas bezmiega nakts. Tieši pretēji, pret mani izturējās laipni gan ieslodzītie, gan cietuma darbinieki. Neesmu saņēmis arī nekādu īpašu attieksmi, protams, neskaitot to, ka daži no puišiem man ļāva uzvarēt biljardā".

"Lielāko daļu laika es pavadīju, lasot tūkstošiem vēstuļu un atklātnīšu ar laba vēlējumiem no cilvēkiem visā pasaulē. Es apsolu atbildēt viņu izrādītajai laipnībai, radot jaunu skaņdarbu, cik ātri vien varēšu".

LETA/Foto: Bulls Press