Noskaidroti vēl trīs šova „Latvijas Zelta talanti 2010” pusfinālisti
2010. gada 11. oktobris, 14:06

Noskaidroti vēl trīs šova „Latvijas Zelta talanti 2010” pusfinālisti

Jauns.lv

Pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010” ceturtajā raidījumā tika savus pārsteidzošos talantus demonstrēja desmit dalībnieki no visas Latvijas. Bet pusfinālā iekļuva tikai trīs no viņiem.

Dalībnieku uzstāšanos vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas „Dzirnas” vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos” virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Skatītāji balsojumā nolēma, ka pusfinālā tikuši: Amanda Bašmakova no Alūksnes, kura pārsteidza ar savu skanīgo balsi; Viktors Zariņš no Liepājas, kurš izpildīja skaistu dziesmu; un Patrīcija Bloma no Ogres, kura spēlēja saksofonu, apvienojot to ar mākslas vingrošanu. Interesanti, ka Viktors ir bezdarbnieks, kurš piepelnās, dziedot uz ielām un remontējot, kā arī pārdodot pulksteņus. Savukārt mazā Patrīcija ir ļoti muzikāla un viņu aizrauj mākslas vingrošana, tieši tāpēc viņa nolēma, ka šīs abas lietas var apvienot vienā – gan spēlēt saksofonu, gan vingrot!

Šobrīd jau ir noteikti divpadsmit dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010” un galveno balvu – 5000 EUR. No šova pirmā, otrā un trešā raidījuma uz šova pusfinālu tika: balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, brālis un māsa Aleksandrs un Jekaterina Judičevi no Rīgas, kuri izpildīja skaistu dziesmu, Kristīne Cīrule no Limbažiem, kura pārsteidza ar savu skanīgo balsi, Annemarija Paula no Rīgas, kura rādīja nepārspējamu dziedāšanas tehniku – jodelēšanu, Dāvis Dudelis no Jaunmārupes, kurš demonstrēja BMX Flatland trikus un Sabīne Prenclava no Purmsātiem, kura visus pārsteidza ar skanīgu un skaistu balsi.

Šo sestdien, 16. oktobrī, norisināsies pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010” piektā atlase, kurā tiks noskaidroti pēdējie trīs dalībnieki, kuri saņems iespēju piedalīties šova pusfinālā.

Kasjauns.lv/Publicitātes foto