Zvaigznes, kas vēlas, lai visa pasaule zina, ka ir biseksuālas. TOPS
Mēs nezinām, kuras šajā "grēkā" atzinušās popularitātes vairošanas nolūkos, kuras patiešām tādas ir.
Slavenības
2016. gada 15. jūlijs, 05:54

Zvaigznes, kas vēlas, lai visa pasaule zina, ka ir biseksuālas. TOPS

Jauns.lv

Laikmetā, kad pasaule kļūst aizvien saprotošāka pret atšķirīgu orientāciju un dzimuma īpatnībām, atzīšanās biseseksualitātē kļuvusi par tādu kā sava veida slavenību „modes lietu”. Mēs nezinām, kuras šajā „grēkā” atzinušās popularitātes vairošanas nolūkos, kuras patiešām tādas ir. Lai kā būtu, šīs slavenības publiski atzinušas, ka tām patīk abu dzimumu pārstāvji.

Slavenām sievietēm, kuras atzīstas biseksualitātē, bieži pārmet, ka viņas to darījušas, lai celtu savu popularitāti. Savukārt, par biseksuāliem vīriešiem mēdz teikt, ka viņi tikai vēl nav nobrieduši „iznākt no skapja” un atzīties tajā, ka patiesībā ir homoseksuāli orientēti.

Evana Reičela Vuda.

Aktrise Evana Reičela Vuda pirmoreiz par savu atšķirīgo seksualitāti publiski atzinās 2011. gadā sarunā ar žurnāla „Esquire” reportieri. Pēc tam aktrise intervijās bieži par to runājusi – lai izglītotu sabiedrību un citiem līdzīgā situācijā esošiem neliktu izjust par to kaunu.

Lady Gaga.

Dziedātāja Lady Gaga atzinās biseksualitātē jau 2009. gadā, kad bija ieradusies uz interviju pie Barbaras Voltersas. Mūziķe vēlāk norādīja, ka dziesma „Poker Face” esot par viņas vēlmi pēc seksa ar sievieti, lai gan tobrīd bijusi kopā ar vīrieti. Tā kā Lady Gaga jau pāris gadus ir saderināta ar aktieri Teiloru Kiniju un gatavojas kāzām, cilvēki ne pārāk tic viņas reiz paustajam apgalvojumam. 2013. gadā mūziķe taisnojās Berlīnes fanu klubam: „Tie nav meli, ka esmu biseksuāla un man patīk sievietes. Visi, kas apgalvo ‘viņa saka, ka ir biseksuāla tikai reklāmas nolūkos’, ir sasodīti meļi. Tāda es esmu un vienmēr esmu bijusi!”

Anna Pakvina.

Aktrise Anna Pakvina atzinās biseksualitātē 2010. gadā. Viņa uzskata, ka tā nekur nepazūd, pat, ja esi uzsākusi normālas heteroseksuālas attiecības, kādas viņai ir ar „Ture Blood” kolēģi Stīvenu Moijēru, ar kuru Anna ir precējusies jau nepilnus sešus gadus. „Es nedomāju, ka tā ir pagātne,” viņa reiz izteicās intervijā Larijam Kingam, prātojot, ja kādreiz nāktos šķirties vai, nedod Dievs, partneris aizietu viņsaulē. Pakvina strikti noraida uzskatu, ka biseksualitāte ir cilvēka paša pieņemts lēmums.

Kara Delaviņja.

Modele Kara Delaviņja atzinās biskesualitātē 2014. gadā un vēlāk skaidroja savas izjūtas intervijā modes žurnālam „Vogue”. Pēc tam, kad publicētajā intervijā bija likts manīt, ka modeles aizraušanās ar sava dzimuma attiecībām ir tikai tāda fāze, Delaviņja izdevumam „New York Times” strikti paziņoja: „Mana seksualitāte nav fāze!”.

Alans Kamings.

Aktieris Alans Kamings identificē sevi kā biseksuāli, jo pozicionējot sevi tikai kā viena ceļa gājēju, „ļaudis liedzot sev izbaudīt citu pieredzi”. „Mana seksualitāte nekad nav bijusi melna vai balta, tā vienmēr bijusi pelēka,” izdevumam „The Advocate” izteicies aktieris. „Esmu kopā ar vīrieti, bet es nekad neesmu noliedzis to, ka man aizvien sievietes šķiet seksuāli pievilcīgas.”

Megana Foksa.

Aktrise Megana Foksa intervijās par biseksualitāti runā jau kopš 2009. gada, lai gan viņai kopš tīņa gadiem ir vienas vienīgas nopietnas attiecības – ar aktieri Braienu Ostinu Grīnu, ar kuru viņa šobrīd gaida kopīgo trešo bērnu. „Manuprāt, cilvēki piedzimst biseksuāli,” intervijā žurnālam „Esquire” savulaik izteicās Foksa. „Un vēlāk izdara neapzinātu lēmumu par labu tam, ko uzspiež sabiedrība. Man nav nekādu šaubu par to, ka esmu biseksuāla.”

Billijs Džo Ārmstrongs.

Grupas „Green Day” līderis Billijs Džo Ārmstrongs vēl 1995. gadā izdevuma „The Advocate” reportierim teica: „Manuprāt, es vienmēr esmu bijis biseksuāls. Tas ir kas tāds, kas mani vienmēr ir interesējis. Es domāju, ka cilvēki jau piedzimst biseksuāli, un tie ir tikai mūsu vecāki un sabiedrība, kas liek mums just ‘Ak, es taču nevaru!’ Tie ir viņi, kas teic, ka tas ir tabu. Tas ir ieborēts mūsu galvās, ka tas ir slikti, lai gan patiesībā tā nav. Tas ir skaisti.”

Mailija Sairusa.

Skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa pērn intervijā žurnālam „Paper” atklāja, ka mammai atzinusies, ka ir biseksuāla, jau būdama 14 gadus veca. Popzvaigzne gan apgalvo, ka pieskaita sevi panseksuāļiem. Tie ir cilvēki, kuriem iepatīkas otrs neatkarīgi no viņa seksuālās orientācijas vai bioloģiskā dzimuma. Panseskuālis – tas ir vīrietis vai sieviete, transseksuālis vai interseskuālis, kuru piesaista dažādu seksuālo orientāciju cilvēki.

Ambera Rouza.

Modele Ambera Rouza 2011. gadā žurnālam „Curve Magazine” paudusi savu viedokli, kāpēc viņasprāt jaunām meitenēm ir grūti atzīties tajā, ka ir biseksuālas. „Man vienmēr patikušas meitenes. Jau no mazotnes. Un vienmēr patikuši arī puiši. Taču tīņu gados daudzas „izvirtušas meičas”, kas darīja neķītras lietas, mēdza apgalvot, ka ir biseksuālas. Es nevēlējos viņām līdzināties, jo nešķita pieņemams viņu darītais. Tas bija savāds posms manā dzīvē. Nemācēju pati sev izskaidrot, kas esmu. Nebiju homoseksuāla vai heteroseksuāla, vai izvirtusi, kas to tik vien dara, kā visu dienu piekopj seksu trijatā. Ja biju attiecībās ar sievieti, tad tikai ar viņu vienīgo. Un otrādi.”

Andželina Džolija.

Holivudas aktrises Andželinas Džolijas privātajā dzīvē bijušas gan sievietes, gan vīrieši. Vienas no publiski vairāk apspriestajām attiecībā ar sava dzimuma pārstāvi aktrisei savulaik bijušas ar japāņu-amerikāņu modeli un aktrisi Dženiju Šimicu. „Manuprāt, ja tu mīli sievieti un vēlies viņai dāvāt baudu – īpaši, ja pati esi sieviete – tad tu noteikti ļoti labi zini, kā to izdarīt,” reiz Džolija izteikusies intervijā žurnāla „OK!” ārzemju izdevumam.

Endijs Diks.

Aktieris un komiķis Endijs Diks skaļi mīl uzsvērt, ka ir biseksuāls. Viņš uz skatuves bieži stāsta savus intīma rakstura piedzīvojumus, kam ļāvies kā ar sievietēm, tā vīriešiem.

Attiecības ar sava dzimuma pārstāvi dzīvē reiz izmēģinājušas un/vai sevi par biseksuālām dēvē arī aktrise Kristena Stjuarte, aktrise Lindseja Lohana, aktieru Kimas Beisingeres un Aleka Boldvina meita modele Airlenda Boldvina, dziedātāja Madonna, Džonija Depa sieva aktrise Ambera Herda, aktrise Drū Berimora, aktrise Keita Blanšeta, bijusī „Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna, dziedātāja Fērgija, TV personība Snooki, dziedātāja Jessie J un aktrise Džiliana Andersone.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press