Arī Rīgā atklāts restorāns Holivudas slavenībām
Slavenības
2010. gada 29. novembris, 06:31

Arī Rīgā atklāts restorāns Holivudas slavenībām

Jauns.lv

Šo itāļu restorānu visā pasaulē iecīnījušas slavenības – aktieri, sportisti, mūziķi, politiķi. Nu tagad tāds atvērts arī Latvijā – ar vērienīgu ballīti tirdzniecības centra „Galleria Riga” 7. stāvā aizvadītajā nedēļā durvis vēra kosmopolītiskais un muzikālais restorāns „Ciro’s Pomodoro”.

­

„Ciro’s Pomodoro” tīkla restorāni atvērti vienpadsmit valstīs: trīs Londonā un pa vienam Losandželosā, Kijevā, Dubaijā, Abu Dabi, Bahreinā, Lahorē, Pekinā, Al-Khobarā, Bukarestē un tagad arī Rīgā. Nākamais „Ciro’s Pomodoro” restorāns tiks atvērts nākamā gada vasarā Maskavā, bet pēc tam sekos Tokija.

Pirmo „Pomodoro” restorānu 1978. gadā Londonā prestižajā Naitsbridžas rajonā atvēra itālietis Čiro Orsini un viņa brāļa dēls Antonio Koppola. Pateicoties izsmalcinātajai virtuvei un paša īpašnieka Orsini harismai, restorāns ātri ieguva popularitāti un plašu pastāvīgu klientu loku jebkurā pasaules malā. Klientu vidū  ir tādas zvaigznes kā Madonna, Stīvijs Vonders, Šārona Stouna, Silvestrs Stallone, Elizabete Teilore, Roberts de Niro, Viktorija Bekhema, Leonardo di Kaprio, Alla Pugačova un daudzas citas, par ko liecina arī simtiem fotogrāfiju uz Rīgas restorāna sienām — tajās visās redzams kolorītais itālis Čiro Orsini ar kādu no pasaules slavenībām.

Jauno restorānu Rīgā uz franšīzes līguma pamata atvērusi SIA „Future Invest” – kompānijas valdes priekšsēdētājs Edgars Beitāns pārliecinājis Čiro Orsini par darbības uzsākšanu Latvijas tirgū. Kolorītais Čiro Orsini pats piedalījās arī „Ciro’s Pomodoro” restorāna atklāšanā. Uz to bija saaicināti simtiem viesi, kas tika cienāti ar izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem un izklaidēti ar Latvijā labāko džeza un blūza mūziķu priekšnesumiem.

Restorāna atklāšana Atēnās

­

„Ciro’s Pomodoro” picērijas atklāšana Saūda Arābijā

Restorāna atklāšana Pakistānā

Juris Vaidakovs/ Foto: Mārtiņš Purviņš, Dmitrijs Kijonoks

­­­