Runā, ka Mailija Sairusa pa kluso apprecējusies
Tā runā, ka Vecgada ballītē dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts apprecējušies. Viņi esot izmantojuši šo brīdi, kad kopā bijušas abu ģimenes pilnā sastāvā.
Slavenības
2017. gada 12. janvāris, 13:51

Runā, ka Mailija Sairusa pa kluso apprecējusies

Jauns.lv

Runā, ka skandalozā popzvaigzne Mailija Sairusa (24) un aktieris Laiems Hemsvorts (26) Jaungada brīvdienās slepus mijuši gredzenus. Nesen pārītis redzēts baudām nesteidzīgu un harmonisku pēcpusdienu pilsētā. Vai viņi bauda medusmēnesi?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau tūlīt pēc gadu mijas parādījās runas, ka Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts esot apprecējušies. Tas it kā noticis slepenā ceremonijā Vecgada vakara ballītē, klātesot vien ģimenei un tuvākajiem draugiem. Žurnālam „NW” kāds vārdā nenosaukts informators pastāstījis, ka pāris nolēmis apprecēties gadu mijā, jo Sandjego pilsētā svētku brīvdienas kopā pavadījusi visa viņu ģimene.

„Tas patiešām bija pēdējā brīdī pieņems lēmums,” norāda anonīmais informators. Arī ģimene par Mailijas un Laiema kāzām uzzinājusi vien dažas stundas pirms ceremonijas.

„Ar lidmašīnu Sandjego bija ieradusies visa Laiema ģimene un arī Mailijas ģimene bija pilsētā. Šķita laba ideja to izdarīt, kamēr visi bija kopā,” raksta žurnāls „NW”.

Mailija tovakar sociālajos tīklos publiskoja savas un Laiema ģimenes kopbildi, pievienojot mirkļbirku „in laws”, šādi it kā norādot uz vīra un sievas radiem. Attēlā bija redzama Laiema un viņa brāļa Krisa mamma Leonija Hemsvorta, Mailijas mamma Tiša Sairusa, kā arī Laiema brāļa Krisa Hemsvorta sievas Elzas Patakijas mamma Kristīna Patakija Medianu.

Vai tas bija tikai koķets joks vai Mailija tiešām apprecējusies, oficiāla informācija no Sairusas un Hemsvorta pārstāvjiem nav sekojusi.

Mailija un Laiems atjaunoja romantiskās attiecības un atkārtoti saderinājās 2015. gada nogalē.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press