Leiškalne-Roka vērtē modeles. Arī Alisi Znaroku
Slavenības
2011. gada 16. aprīlī, 06:49

Leiškalne-Roka vērtē modeles. Arī Alisi Znaroku

Jauns.lv

Vecrīgas restorānā „Neiburgs” Latvijā populāru modeļu aģentūru itāļu modeles zīmola „Marella” modes skatē demonstrēja jaunāko pavasara un vasaras apģērbu kolekciju. Par skates populārāko modeli kļuva jaunā un daudzsološā modele Alise Znaroka.

Leiškalne-Roka vērtē modeles. Arī Alisi Znaroku...
Sabiedrības dāma Guna Leiškalne-Roka modes skati vēroja kopā ar savu meitiņu Sofiju Rasmu, kura jau no mazotnes tiek iepazīstināta ar modes pasauli.
Sabiedrības dāma Guna Leiškalne-Roka modes skati vēroja kopā ar savu meitiņu Sofiju Rasmu, kura jau no mazotnes tiek iepazīstināta ar modes pasauli.
Pavasara un vasaras jaunāko kolekciju izrāda latviešu populārākā modele Alise Znaroka.

Zīmola „Marella” jaunā pavasara un vasaras kolekcija

Visplašāk skatē tika pārstāvēta Agra Blaubuka modeļu aģentūra„2bmodels”, no šīs aģentūras uz mēles vien iznāca sešas modeles. Modeļu aģentūras „2bmodels” vadītājs Agris Blaubuks portālam kasjauns.lv pastāstīja, ka uz modes skati atvedis sadarbības partneri no Ņujorkas, kurš ļoti vērīgi aplūkoja viņa pārstāvētās aģentūras jaunās modeles. Iespējams, ka jau nākotnē kādai no Blaubuka vadītās aģentūras modelēm tiks piedāvāts izdevīgs sadarbības līgums ārvalstīs.

Uz mēles pavasara un vasaras kolekciju demonstrēja arī Latvijas populārākā modele, hokeja trenera Oļega Znaroka jaunākā meita, modeļu aģentūras „Natalie” modele Alise Znaroka. Šajā pavasarī Alisei jābeidz vidusskola un pēc tam, kad dokuments par skolas beigšanu būs Alisei kabatā, jaunā modele izmēģinās spēkus modeļu biznesā ārpus Latvijas robežām. „Uz pāris mēnešiem braukšu pastrādāt uz Ņujorku, tādēļ šogad augstskolā nestāšos. Lai gan puspasauli esmu apceļojusi Ņujorkā vēl neesmu bijusi. Tad arī redzēs kā man tur veiksies, vai tieku galā ar darba pienākumiem, skatīšos kā klienti pret mani izturēsies un vērtēšu vai man patiks, vai nē. Ņujorkā sapratīšu vai gribu savu nākotni saistīt ar modeļu biznesu. Vienu gan zinu droši, ja man neizdosies karjeru veidot Ņujorkā, tad braukšu atpakaļ un stāšos pēc gada augstskolā, kur izvēlēšos studijas, kas saistītas ar modes industriju, protams, ne jau par modes dizaineri, bet par stilisti gan varētu mācīties, jo mode ir tā joma, kurā vēlos darboties,” stāsta Alise, kura ar savu iznācienu, demonstrējot elegantu kokteiļkleitu, noslēdza „Marellas” modes skati.

Latviešu populārā modele Alise Znaroka vienmēr prot skaisti pasniegt visdažādākā stila apģērbus un aksesuārus.
Latviešu populārā modele Alise Znaroka vienmēr prot skaisti pasniegt visdažādākā stila apģērbus un aksesuārus.

Modes skates organizatore Gee jeb Ilze Eriņa atklāja, ka „Marellas” modes skatē tērpus demonstrēja pavisam jaunas sejas – modeles, kuras līdz šim nav to darījušas. „Dažām modelēm tā bija pirmā skate mūžā, liekas, ka izdevās. Vismaz viņas ļoti centās. Varēja labāk, bet pirmajai reizei ir labi un redzams, ka ar meitenēm var turpināt strādāt. Komercskatei tika izvēlēta ļoti izdevīga vieta, labs apgaismojums un fotogrāfiem būs izdevušās labas bildes. Drēbes, kas tika demonstrētas, bija šīs sezonas aktuālākajās krāsās. Par modes skates muzikālo fonu rūpējās DJ Gustavito, kurš bija parūpējies par populārākajiem hītiem,” modes skati raksturoja Gee.  

Santa Sergejeva/Foto: Juris Zariņš