Ķestera bijusī sieva nu jau aizmirsusi izjukušo laulību
Slavenības
2011. gada 1. jūnijs, 18:05

Ķestera bijusī sieva nu jau aizmirsusi izjukušo laulību

Jauns.lv

Raidījuma “Vīrietis uz paklāja” vadītāja aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa atzinusi, ka pavisam drīz jau būs aizmirsusi visus attiecību līkločus ar abiem bijušajiem vīriem, jo ir satikusi savu sapņu vīrieti.

Aktrise, televīzijas personība, uzņēmēja, sabiedrisko attiecību konsultante, docētāja un galu galā aktiera Ģirta Ķestera bijusī sieva Leonarda Ķestere-Kļaviņa intervijā atzinusi, ka šobrīd šajā dzīves posmā jūtas ļoti labi, ir satikusi savu absolūto sapņu vīrieti un savas divas iepriekšējās laulības jau drīz būs pavisam aizmirsusi. Ķestere bijusi precējusies divas reizes. Pirmā aktrises laulība ar Ingu Ozolu bijusi īsa, jo tā izrādījusies tikai jaunības dienu neprātīga aizraušanās, bet otra laulība ar Ģirtu Ķesteri ilgusi daudzus gadus.

Aktrise laulības institūciju salīdzina ar jaunas valsts veidošanu, kurā nemitīgi jāieliek investīcijas, jaiegulda liels darbs un enerģija, raksta izdevums “Ievas Stāsti”. Leonarda uzskata, ka laulība ar Ģirtu bijusi pavisam citāda nekā iepriekšējā, tomēr lāpīt “valsti” bijis galvenokārt viņas uzdevums. Arī par veiksmīgu aktieri Ķesteris kļuvis, pateicoties savai sievai. “Aizsardzības ministrs, finanšu ministrs…- tas viss es biju vienā personā. Šī laulība ir daļa manas dzīves. Mans vīrs ir manas dzīves milzīga daļa. Tas, kāds viņš ir, ir liela daļa mana ieguldījuma. Tieši es un Ģirta mamma bijām tās, kuru dēļ Ģirts atmeta dzeršanu. Kopā ar viņu man bija jāiziet drausmīgais atkarības un pēc tam pārmaiņu posms. Es Ģirtu mudināju izmēģināt savus spēkus Rīgas teātrī. Darīju visu, lai viņš spēlētu Dailes teātrī. Mūsu valstī esmu investējusi tik ārkārtīgi lielus resursus, ka no manas puses būtu nenopietni pret to izturēties kā pret nebijušu,” spriež Ķestere.

Leonarda intervijā runā arī par sāpīgo šķiršanās laiku. Viņa atklāj, ka vairākas draudzenes atzinušās, ka gaidījušas un vērojušas, cik ilgi un cik daudz Leonarda izturēs. Daudzi izteikuši kritiskus vārdus par to, ka viņa tik ilgi pacietusi vīra pāridarījumus. “Tos gadus neviens neko tādu man netika teicis. Toties tagad saka skaidri un gaiši – ka skatījušies un domājuši, ka esmu riktīgi stulba,” atzīst Leonarda, bet tajā pašā laikā piebilst, ka pati citu dzīvē ar padomiem noteikti nejauktos, un uzskata, ka nevienam nav tiesības komentēt arī viņas bijušās attiecības. Lai cik arī smaga Leonardai nebūtu bijusi šķiršanās no vīra, šobrīd viņa apgalvo, ka drīz jau visu par saviem vīriem būs aizmirsusi. “Esmu satikusi savu absolūto sapņu vīrieti! Man viņš ir ļoti mīļš. Kopā ar viņu esmu ļoti laimīga. Mums ir noruna par savām attiecībām publiski nestāstīt. Varu tikai pateikt: es ticu laimīgai mīlestībai,” teic Ķestere-Kļaviņa.

Kasjauns.lv/ foto: no izdevniecības “Rīgas Viļņi” arhīva