Gustavo māsa Anna Butele tic arī draudzībai pēc šķiršanās
Slavenības
2011. gada 9. jūnijs, 06:44

Gustavo māsa Anna Butele tic arī draudzībai pēc šķiršanās

Jauns.lv

Mūziķa Gustavo jeb Gustava Buteļa māsa dizainere Anna Butele atklājusi, ka pēc šķiršanās ar savas meitiņas tēti Čižiku vēl joprojām abi ir labākie draugi.

Gustavo un interjera dizainere Anna Butele jau no bērnības esot bijuši nešķirami, jo māsa ir tikai divus gadus jaunāka par brāli, un arī intereses abiem bijušas ļoti līdzīgas. Vēlāk, kad bērni paaugušies, Gustavs kļuvis mazliet izvairīgāks un Annu vairs visur līdzi nav ņēmis, bet šobrīd atkal abi ir sirdsdraugi. „Protams, kamēr bijām mazi, ir gājis visādi, tomēr kopš skolas vecuma viņš vienmēr ir bijis mans labākais draugs, aizstāvis un atbalsts. Es jau bērnībā ar Gustiņu varēju apspriest un izrunāt visu, kas uz sirds. Mums vienam no otra nav pilnīgi nekādu noslēpumu,” par attiecībām ar brāli intervijā žurnālam „Ieva” stāsta Anna Butele.

Vēl viens nozīmīgs cilvēks Annas dzīvē ir arī viņas bijušais dzīvesbiedrs un sešgadīgās meitiņas Umas tēvs Čižiks, ar kuru kopdzīve gan šobrīd izjukusi, tomēr abi joprojām ir labākie draugi. „Cilvēkiem ir izkropļots uzskats, viņiem šķiet: ja jūs esat izšķīrušies, tātad sastrīdējāties. Bet var notikt arī pavisam citādi. Mēs vienā brīdī sapratām – kā pāris nevaram būt kopā. Manuprāt, saprātīgi ir prast izšķirties kā diviem pieaugušiem cilvēkiem. Bez skandāliem, bez aizvainojuma,” uzskata Anna.

Tas, ka abu ceļi pašķīrušies, nav bijis šķērslis tēta un meitiņas mīlestībai – Umai ar tēti ir brīnišķīgas attiecības, un Čižiks vēl joprojām ir gaidīts viesis Annas mājās, kā arī neiztrūktošs ģimenes svētku un ceļojumu dalībnieks. „Nekad neesmu varējusi saprast, kā var būt tā, ka tev ilgus gadus blakus ir bijis labs draugs, ar kuru tu dalies itin visā, tad kaut kas notiek, jūs pašķiraties – un vienā dienā viņš vairs nav tavs draugs! Tas, ka mums vairs nav kopīga seksa, nenozīmē, ka viņš pēkšņi nav mans draugs!” savus uzskatus pauž dizainere. Arī abu otrās puses ne uz Annu, ne Čižiku nav greizsirdīgas, tam arī neesot nekāda iemesla, tomēr Anna atceras, ka reiz viens no viņas bijušajiem draugiem aizliedzis Annai Čižiku aicināt mājās kopīgi svinēt Ziemassvētkus. „Čižiks ir mana ģimene, tāpat kā Uma un Gustiņš, turklāt viņš ir bez vecākiem, tāpēc arī mēs esam vienīgā viņa ģimene,” saka Anna un piebilst, ka viņas vīrietim ar šādu situāciju ir jārēķinās. Šobrīd gan dizainere ir no attiecībām brīva sieviete.

Gustavo māsas Annas izstādes atklāšana

Kasjauns.lv/ foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva