Tapis Gustavo dziesmas "Daudz laimes" videoklips
Slavenības
2011. gada 21. jūnijs, 14:29

Tapis Gustavo dziesmas "Daudz laimes" videoklips

Jauns.lv

Izveidots mūziķa Gustavo dziesmas "Daudz laimes", kas iekļauta dziesmu albumā "Trešā elpa", videoklips, kura tapšanas gaitā Gustavo sastrādājās ar vairākiem māksliniekiem.

Gustavo - "Daudz laimes"

Dziesmas "Daudz laimes" video līdz galam nenoslīpēto versiju pirmajiem bija iespēja redzēt koncertprogrammas "Pilsētas portāls" apmeklētājiem, bet tagad dziesmas vizualizācija ir pilnībā pabeigta.

Kā stāstīja Gustavo, dziesmas sākums ir mānīgs un tikai beigās ir saprotams, kāpēc tās nosaukums ir "Daudz laimes". "Šo ideju turpinājām arī klipa sižetā. Video tapšanā tika iesaistīti ļoti daudzi mākslinieki, kas līdz šim savā starpā nebija sadarbojušies, un līdz ar to rezultāts bija intriģējošs un neparedzams," apgalvoja mūziķis.

Stāsta centrālā notikuma krāsu paleti veidojušas mākslinieces Evija Ķirsone, Laura Ozola un Kristīne Luīze Avotiņa. Grafiskos attēlus radījis Paulis Liepa, kurš jau agrāk sadarbojies ar Gustavo, zīmējot klipu dziesmai "Esi brīvs". Dziesmas videoklipa režiju veidoja Lauris un Raitis Ābele, operators bija Mārcis Ābele, bet pēcapstrādi veica Aigars Gercāns.

LETA