Madonna 58.dzimšanas dienu svin Kubā. FOTO
Madonna Kubā.
Slavenības
2016. gada 17. augusts, 11:38

Madonna 58.dzimšanas dienu svin Kubā. FOTO

Jauns.lv

Popdziedātāja Madonna otrdien nosvinēja savu 58.dzimšanas dienu ar pastaigām un dejošanu Kubā, kas tikai pērn atjaunoja attiecības ar ASV.

Dziedātāja bija tērpta baltā lakatā ar melnām saulesbrillēm un panamas cepuri, un viņa klaiņoja cauri Havanas ielām ar saviem miesassargiem. Vietējie iedzīvotāji uzņēma dziedātājas bildes, savukārt kāda cilvēku grupa viņai nodziedāja dzimšanas dienas apsveikuma dziesmu. "Viņa ir Kubā, lai nosvinētu savu 58.dzimšanas dienu kopā ar bērniem, radiniekiem un tuviem draugiem," vēstīja vietējā ziņu aģentūra "Cubadebate".

 

Madonna tviterī publicēja attēlu, kurā viņa redzama melnā kleitā ar dzeltenu ziedu dizainu un tekstu "Cuba libre" jeb "Brīva Kuba".

 

Mobilajā lietotnē "Instagram" tika publicēts video, kurā dziedātāja dejo kādāHavanas vecpilsētas restorānā pie kubiešu mūzikas. "Tas bija lieliski. Domāju, ka šīs bija labākās dzimšanas dienas svinības viņas mūžā," stāstīja vietējais iedzīvotājs, kurš esot piedalījies svinībās. "Labākais brīdis bija tad, kad viņa sāka dejot uz galda."

Madonnas svinībās piedalījās arī viņas 19 gadus vecā meita Lurdesa Leona, kuras tēvs Karloss Leons ir Amerikā dzīvojošs dejotājs un treneris no Kubas. Pēc vairāku desmitu gadu naidīguma Kuba pagājušā gada jūlijā oficiāli atjaunoja diplomātiskās attiecības ar ASV, atvieglojot ceļošanu starp abām valstīm.


LETA, AFP / Foto: Vida Press