Internetā parādījies Tupaka Šakura seksa videoieraksts
Slavenības

Internetā parādījies Tupaka Šakura seksa videoieraksts

Jauns.lv

Internetā parādījies seksa videoieraksts, kurā esot redzams pirms 15 gadiem mirušais amerikāņu reperis Tupaks Šakurs, vēsta izklaides ziņu vietne "TMZ.com".

Internetā parādījies Tupaka Šakura seksa videoiera...

Amerikāņu reperis Tupaks Šakurs.
Amerikāņu reperis Tupaks Šakurs.

Piecas minūtes garais ieraksts esot uzņemts kādā mājas ballītē 1991.gadā, un tajā redzamas repera seksuālās aktivitātes ar fani.

Videoierakstā redzams, kā kāda sieviete orāli apmierina Šakuru, kas vienā rokā tur dzēriena kokteili, bet otrā - marihuānas cigareti, vienlaikus sarunājoties ar reperi "Money B".

Kā vēsta "TMZ.com", persona, kuras īpašumā ir videoieraksts, plāno to pārdot, turklāt par ierakstu cīnās jau divas pornokompānijas. Pēc "TMZ.com" informācijas, viens no potenciālajiem pircējiem ir vietne "YouPorn", kas piedāvājis ieraksta īpašniekam 150 000 ASV dolāru (79 200 latu), taču persona, kuras rīcībā ir video, uzskata, ka piedāvātā summa ir pārāk maza.

"Gangsta" reperis Tupaks Šakurs tika nogalināts joprojām neatklātā apšaudē, kas notika 1996.gadā Lasvegasā.

Pēc Šakura nāves tika izdots vairāk nekā ducis viņa albumu un pārdoto ierakstu skaits divkārt pārsniedz neilgās karjeras laikā pārdoto skaitu. Šakura tēls ir gandrīz tik pat izplatīts kā Če Gevara vai Boba Mārlija attēli.