Džordžs Maikls 12 miljonus eiro vērto Londonas māju atstājis māsai
Tiek lēsts, ka Džordža Maikla māja Londonā paliks viņa māsai Melānijai, ar kuru mūziķim bija īpaši tuvas attiecības. Melānija ar slaveno brāli šajā namā aizvadījusi ne mazums skaistu brīžu.
Slavenības
2017. gada 19. marts, 06:02

Džordžs Maikls 12 miljonus eiro vērto Londonas māju atstājis māsai

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka 10 miljonus sterliņu mārciņu vērto (12.1 miljons eiro) vērto māju Lielbritānijas galvaspilsētā dziedātājas Džordžs Maikls novēlējis savai mīļotajai māsai Melānijai Panajotu (55) un viņa tajā jau dzīvojot.

„Džordžs bija ļoti tuvs ar visu ģimeni,” laikrakstam „The Sun” norāda kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Taču saikne ar māsu Melāniju bija īpaša. Māsa bija līdzās, kad viņš sasniedza slavas virsotnes.”

„Melānija dievina šo māju, kas ir viens no pirmajiem īpašumiem, ko Džordžs savulaik iegādājās. Viņi abi te pieredzējuši brīnišķīgu laiku, un Melānijai sirdī šī ir īpaša vieta. Viņa šajā mājā bija apmetusies, kad tika organizētas brāļa bēres.”

Tiek ziņots, ka dziedātāja vecākā māsa Jioda (57) arī mantos ievērojamu tiesu no brāļa 105 miljonu sterliņu mārciņu (127 miljoni eiro) lielā kapitāla.

Džordžs Maikls mūžībā aizgāja aizvadītā gada Ziemassvētkos, būdams vien 53 gadus vecs. Viņš mūža miegā aizmiga savās mājās Oksfordšīrā, Anglijā.

Pēc vairāku mēnešu ilgas izmeklēšanas secināts, ka mūziķis miris dabiskā nāvē. Viņš miris dilatācijas kardiomiopātijas ar miokardītu un aptaukotas aknas dēļ, paziņoja Oksfordšīras vecākais kriminālizmeklētājs Darens Salters. Sākotnējie sekcijas rezultāti nesniedza neapšaubāmu nāves cēloni, tādēļ tika veiktas papildu pārbaudes.

 

Cilvēki sēro pie aizsaulē aizgājušā Džordža Maikla mājas

Cilvēki Oksfordšīrā pie Džordža Maikla mājas steidz nolikt ziedus, sveces un atvadu zīmītes.

gallery icon
56

Ir zināms, ka Džordžs Maikls lietoja narkotikas. Bet bilatācijas kardiomiopātija, ko var izraisīt narkotisko vielu lietošana, ietekmē sirds spēju pumpēt asinis, jo sirds kļūst palielināta un novājināta. Miokardīts ir sirds muskulatūras iekaisums.

Slavenību frizieris Fadi Favazs, ar kuru pēdējo gadu laikā Džordžu Maiklu saistīja romantiskas attiecības, apstiprināja, ka viņš bija tas, kurš mūziķa gultā atrada viņu mirušu Pirmo Ziemassvētku rītā.

Maikls, kura īstais vārds ir Georgijs Kiriaks Panajotu, dzimis Londonā 1963.gadā Kipras grieķa un anglietes ģimenē. Slavu viņā iemantoja, dziedot duetā „Wham!”, kuru 1981.gadā izveidoja kopā ar vidusskolas draugu Endrjū Ridžliju, un karjeras laikā mūziķis pārdeva vairāk nekā 100 miljonus albumu eksemplāru.

 

Džordžs Maikls ar mīļoto vīrieti Šveicē

Dziedātājs Džordžs Maikls šobrīd uzturas Šveicē. Viņš klīnikā „Küsnacht” iziet rehabilitācijas kursu. Ārstēšanos no narkotiku atkarības mūziķim mēnesī maksā 200 ...

gallery icon
23

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Video: Reuters