"Bada spēļu" zvaigzne iedod naudu bezpajumtniekam. FOTO
Aktieris Laiems Hemsvorts pasniedz banknoti ubagam, kas viņam lūdz žēlastības dāvanu degvielas uzpildes stacijā.
Slavenības
2016. gada 29. augusts, 09:53

"Bada spēļu" zvaigzne iedod naudu bezpajumtniekam. FOTO

Jauns.lv

Skandalozi slavenās popzvaigznes Mailijas Sairusas līgavainim, kulta franšīzes „Bada spēles” aktierim Laiemam Hemsvortam ir laba sirds. Viņš gatavs iedot naudiņu arī ubagam uz ielas, kas to lūdz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Bada spēļu” zvaigzne Laiems Hemsvorts nesen iegriezies degvielas uzpildes stacijā Kalifornijā, lai uzpildītu benzīnu savai melnajai „Cadillac” automašīnai. Kad aktierim pienāca kāds bezpajumtnieks un lūdza ziedot naudiņu, viņš neatteica palīdzību un pasniedza vīram banknoti.

Neskaitāmas Holivudas zvaigznes mēdz iesaistīties labdarības projektos un cēliem mērķiem nereti ziedo pat vairākus miljonus. Par dāsnāko ziedotāju slavenību aprindās uzskata amerikāņu dziedātāju Teilori Sviftu. Arī pirms nedēļas mūziķe izdarījusi kārtējo labu darbu, viņa atvēlējusi vienu miljonu dolāru, lai palīdzētu Luiziānas plūdos cietušajiem.

Retāk var redzēt, ka Holivudas zvaigznes ziedo naudiņu lūdzējiem uz ielas. Taču vērīgie un visur esošie paparaci manījuši kā ubagam žēlastības dāvanu pasniedz aktieri Džerards Batlers un Marks Vālbergs, komiķis Rasels Brends, spraiga sižeta filmu zvaigzne Dolfs Lundgrēns un reperis Diddy.

 

Reiz amizants piedzīvojums atgadījies komiķim Raselam Brendam. Aktieris nācis no jogas nodarbības un viņu kārtējo reizi izsekojis paparaci. Kad pie Brenda pienācis kāds ubags un lūdzis žēlastības dāvanas, aktieris piegājis pie paparaci un laipni palūdzis atdarīt maciņu un ziedot vīram kādu monētiņu, ko fotogrāfs arī izdarījis.

Interesanti, ka šis ubags bijis tas pats, ar kuru pirms pāris gadiem „fotosesiju” sarīkojis reperis Diddy. Šķiet, ka šis vīrs sastapis vairāk slavenību nekā cits vidusmēra cilvēks!

Kādā citā reizē citu bezpajumtnieku Rasels Brends aizvedis uz tuvējo ēstuvi un izmaksājis viņam pusdienas.

    Radiovīrs un slavenības


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press