Latviešu blondīne vācu talantu šovā savaldzina Dīteru Bolenu. VIDEO
Slavenības
2012. gada 27. janvāris, 17:08

Latviešu blondīne vācu talantu šovā savaldzina Dīteru Bolenu. VIDEO

Jauns.lv

„Viņa šim šovam piešķīrusi vēl nebijušu seksapīlu” – tā pēc latviešu jaunietes Janas Škoļinas dalības Vācijas talantu šovā „Deutschland sucht den Superstar” atzina žūrija, tostarp pasaulslavenais mūziķis Dīters Bolens.

­

Tulkotājas, 20 gadus vecās Janas Škoļinas no Ludzas iepazīšanās sižets šovā vien ir tā vērts – simpātiska blondīne ar visām auguma dotībām, tērpusies īsā, baltā kleitiņā, izaicinoši kustās. Savukārt paša šova atlases pirmajā kārtā, kas tika rādīta 26. janvārī, viņa tajā pašā kleitiņā žūrijas priekšā izpildīja divas dziesmas, no kurām vienu – slaveno Leonarda Koena hitu „Hallelujah” - Jana nodziedāja, spēlējot uz klavierēm.

Žūrija – kādreiz populārās grupas „Modern talking” mūziķis, daudzu pasaulslavenu hitu autors Dīters Bolens, kā arī slavenā Vācijas dziedātāja Natālija Horlere un Vācijā populārais amerikāņu modelis un stila ikona Brūss Darnels - latvietes dotumus novērtēja. Viņi visi atzina Janas uzstāšanās tā vērtu, lai meitene iekļūtu šova otrajā kārtā. Žūrija teica, ka Jana piešķīrusi šim šovam vēl nebijuši seksapīlu, neslēpa, ka Janai ir visas popzvaigznei nepieciešamās dotības, bet Dīters Bolens pat izteicās: „Viņa bagātina šo šovu”.

Jana Škoļina šovā „Deutschland sucht den Superstar”

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānšāviņš no video