„Okartieši” Oskaram un Kašeram nogriež matus. FOTO
Slavenības

„Okartieši” Oskaram un Kašeram nogriež matus. FOTO

Jauns.lv

Nevarēdams sagaidīt frizieri, TV šova „OKartes skatuve” dalībnieks Oskars Deigelis nolēma pats apgriezt matus, un negaidīti pārvērtības savā ārienē nolēma ieviest arī Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis.

„Okartieši” Oskaram un Kašeram nogriež matus. FOTO...
Gan Oskaram, gan Kašeram kopš pirmdienas pusdienlaika ir jauns, pašu griezts un veidots matu sakārtojums.
Gan Oskaram, gan Kašeram kopš pirmdienas pusdienlaika ir jauns, pašu griezts un veidots matu sakārtojums.

Oskars un Kašers pirms un pēc pārvērtībām

23. aprīļa šova „OKartes skatuve” pusdienlaika tiešraidē „Kanālā 2” talantu šova dalībnieki sarīkoja īstu pārsteigumu TV skatītājiem. Oskars un Kašers nolēma paši sev izveidot jaunas frizūras un trīs nedēļas pirms fināla ļāvās jaunām vizuālām pārvērtībām. Portālam Kasjauns.lv Oskars pastāstīja, ka veselas četras nedēļas gaidījis frizieri, lai varētu tikt vaļā no sava ataugušā matu ērkuļa, un beidzamo nedēļu nesakoptos matus slēpa zem cepures. Taču sapratis, ka tik drīz kā vēlētos pie jauna griezuma netiks, nolēmis pats sev apgriezt matus. Sākumā tas bijis iecerēts kā joks, iespējams, arī provokācija, lai šova veidotāji prastos un beidzot atsūtītu „OKartes skatuves” dzīvoklī frizieri. Taču rezultātā šis pasākums izvērties nopietnāk. Pie matu griešanas ķērušies klāt arī pārējie šova dalībnieki, tostarp Sabīne Berezina, Sandija Vīgante un Kašers, kuram pēc piektdienas koncerta modes mākslinieks Dāvids ieteica uzaudzēt bārdu un arīdzan pamainīt frizūru, aizkrāsojot blondo matu šķipsnu. Iespējams, griežot matus Oskaram, Kašers atminējās par Dāvida ieteikumu vizuāli mainīties, un impulsīvi metās arī pats pie savu matu griešanas. „Bija jau doma nodzīt matus pavisam „uz nullīti”, taču tad mazliet padomāju, ka mati tik ātri neataugs – vēlāk, kad būšu aizgājis no „OKartes skatuves” esmu iecerējis pielikt garus dredus. Bet pie plikas galvas tos piestiprināt nav iespējams,” Kasjauns.lv paskaidroja Kašers.

Oskaru Deigeli pirmajā acumirklī pēc matu nogriešanas ir grūti atpazīt. Par Oskara jauno matu griezumu jau paspējuši pasmīkņāt, gan pārējie šova dalībnieki, gan šova skatītāji izklaides „Kanāla 2” SMS čatā, taču Oskars par to tikai smejas, sakot: ”Nav jau bambuss, ataugs!”

Arī Toms Bokums vēlējies kādu pārmaiņu matu sakārtojumā, taču prātīgi apsvēris par un pret, un īsākus matus tomēr nav ļāvis sev griezt. Pārējiem šova dalībniekiem stāstījis, ka viņam galvā esot „caurums”, uz kura neaug mati, līdz ar to īsu matu griezumu Toms nemaz nevarot atļauties. Atgādinām, ka Toms nesen jau ieviesa izmaiņas savā ārienē – uz otrās iespējas koncertu aizvadītajā nedēļā viņš ieradās bez sev raksturīgās bārdiņas.

kasjauns.lv/Foto: LNT, Mārcis Priede, Mārtiņš Ziders, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva