„Okartiete” Marta Ritova ar visām drēbēm izmirkst grāvī. FOTO
Slavenības

„Okartiete” Marta Ritova ar visām drēbēm izmirkst grāvī. FOTO

Jauns.lv

Beidzot tikuši brīvībā, talantu šova „OKartes skatuve” dalībnieki izbaudīja gan fiziskās aktivitātes svaigā gaisā, gan adrenalīna devu, pārvarot ekstrēmus šķēršļus.

„Okartiete” Marta Ritova ar visām drēbēm izmirkst ...
Iepriekšējā „OKartes skatuve” koncertā uzvaru ieguvusī Marta Ritova bija viscaur slapja, kad iemetās grāvī, kas bija pilns ar duļķainu ūdeni.
Iepriekšējā „OKartes skatuve” koncertā uzvaru ieguvusī Marta Ritova bija viscaur slapja, kad iemetās grāvī, kas bija pilns ar duļķainu ūdeni.

Pagājušās nedēļas nogalē jaunieši no muzikālā realitātes šova „OKartes skatuve” devās izbaudīt pavasara svaigumu kino pilsētiņā Cinevilla, Slampes pagastā.

Visas dienas garumā šova dalībnieki bija svaigā gaisā un pārbaudīja savas spējas un varēšanu, piedaloties Stipro skrējiena trases izmēģināšanā. Šī trase būvēta gan ar mākslīgi veidotiem, gan dabīgiem šķēršļiem, un „okartieši” pārliecinājās, ka tā nemaz nav tik viegla aktivitāte. Dažiem drosmīgākajiem šis skrējiens izvērtās īpaši ekstrēms, jo nācās pārvarēt vienu no šķēršļiem, peldoties ledaini aukstā un ne īpaši dzidrā ūdenī. Lielākā daļa jauniešu gan atturējās no šā pārgalvīgā šķēršļa pārvarēšanas, jo uztraucās par savu veselību, kas sevišķi jāsaudzē, gatavojoties lielajam šova finālam, kas notiks jau pēc nepilnām divām nedēļām. Tāpēc vairums „okartiešu” izvēlējās vien noraudzīties, kā ekstrēmo pārbaudījumu ūdenī veica divi visdrosmīgākie dalībnieki -Marta Ritova un Kašers jeb Kaspars Blūms–Blūmanis. Skrienot cauri ūdenim, Kašers un Marta skaļi kliedza, un, tiekot garām šķērslim, abi bija viscaur izmirkuši.  

Jautrs izvērtās skrējiens riepu kalnā, kā arī līšana pāri ūdensbedrei, kas pārklāta ar tīklu. Talantu šova dalībnieki sajūsminājās arī par baļķu trepju pieveikšanu. Visnegribīgākais ekstrēmo aktivitāšu darītājs bija Oskars Deigelis, kurš īsti necentās pierādīt savu fizisko sagatavotību šķēršļu trasēs. Arī šautuvē Oskars nevienu reizi netrāpīja mērķī. Tikmēr Sabīne Berezina ar savu sirdsāķīti Kristapu Pujātu paspēja ne tikai piedalīties dažādās šķēršļu pārvarēšanas aktivitātēs, bet arī atrada laiku, lai viens otra apskāvienos varētu izbaudīt divvientulību un pastaigu pavasarīgajos laukos.