Breda Pita ekrāna partnere paziņo, ka gaida bērnu
"Es ceru, ka Andželīna un Breds, kurus es ļoti cienu, radīs mieru šajā nemierīgajā brīdī," norāda Kotijāra.
2016. gada 22. septembris, 12:21

Breda Pita ekrāna partnere paziņo, ka gaida bērnu

Jauns.lv

Franču aktrise Mariona Kotijāra sociālajā tīklā "Instagram" paziņojusi, ka ir sava otrā bērna gaidībās, vienlaikus noraidot baumas par dēku ar aktieri Bredu Pitu filmas "Allied" uzņemšanas laikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad Holivudas aktrise Andželīna Džolija pieprasīja šķiršanos no Pita, sākās baumas, ka šķiršanās iemesls esot bijusi dēka ar viņa ekrāna partneri Kotijāru.

"Šī būs mana pirmā un vienīgā reakcija uz vētrainajiem jaunumiem, kas nonāca atklātībā pirms 24 stundām un kuros es tiku ievilkta," trešdien rakstīja aktrise. "Neesmu pieradusi šādas lietas komentēt vai uztvert nopietni, taču šī situācija kļūst nekontrolējama un ietekmē cilvēkus, ko mīlu, tāpēc man jārunā."

"Es ceru, ka Andželīna un Breds, kurus es ļoti cienu, radīs mieru šajā nemierīgajā brīdī," norāda Kotijāra.

"Oskarotajai" aktrisei Kotijārai ir attiecības ar franču aktieri un režisoru Gijomu Kanē. Pāris ir kopā kopš 2007.gada, taču Kotijāra un Kanē nav precējušies. 2011.gadā piedzima viņu dēls Marsels.

Kotijāra norāda, ka Kanē ir gaidāmā mazuļa tēvs. "Pirms daudziem gadiem es satiku savas dzīves vīrieti, mana dēla un mazuļa, ko gaidām, tēvu," uzsver aktrise. "Viņš ir mana mīlestība, mans labākais draugs un vienīgais, kuru man vajag."

"Medijiem un nīdējiem, kuri tik ātri tiesā citus cilvēkus, es no sirds novēlu jums ātru izveseļošanos," ziņojumu noslēdz Kotijāra.

Kotijāra saņēma "Oskara" balvu par dziedātājas Edītes Piafas lomu kinolentē "La Vie en Rose" ("Dzīve rožainā gaismā"). Viņa līdz šim ir vienīgā aktrise, kura ASV Kinoakadēmijas balvu saņēmusi par tēlojumu franču valodā.

 

LETA / Foto: Vida Press / Reuters/Scanpix/LETA