Parisa Hiltone pludmalē ar jauno draugu. FOTO
Atpūtas brauciena laikā pie Vidusjūras Parisa Hiltone sastapusi simpātisku vīrieti vārdā Frederiks. Vai bagātnieces dzīvē ienākusi jauna mīlestība jeb šis ir tikai īss brīvdienu romāniņš?
Slavenības
2012. gada 8. augusts, 07:30

Parisa Hiltone pludmalē ar jauno draugu. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā mēnesī, kad sabiedrības dāma Parisa Hiltone devās Vidusjūras kruīzā, viņa vēl bija no saistībām brīva meitene. Nesen bagātniece manīta Korsikas pludmalē apskaujamies un skūpstāmies ar vīrieti vārdā Frederiks.

Parisa Hiltone bija tērpusies melnā viendaļīgā peldkostīmā ar gliteriem. Kopā ar jauno draugu viņa atpūtās uz Kavallo salas liedagā esošajiem lielajiem akmeņiem. Pārītis mīļi apskāva viens otru un skūpstījās. Vēlāk viņi nopeldējās siltajā Vidusjūrā un, žāvējot pludmales tērpus, sēdēja viens otram cieši līdzās un neliedza maigus glāstus.

Lai gan Parisa regulāri raksta jaunumus savā „Twitter” mikroblogā un „tvitero” pa desmit reizēm dienā, par jauno vīrieti viņa pagaidām nav bildusi ne vārda.

Brīvdienas pie Vidusjūras Hiltonei iesākās jau 22. jūlijā. Kopā ar draudzeņu bariņu un jaunāko māsu Nikiju, Parisa jau apmeklējusi Sentropēzu, Ibicu un Kannas. Aizvadītajā nedēļā viņa ballējusies kopā ar skandalozo R’n’B dziedātāju Krisu Braunu (viņš ir Riannas bijušais draugs, kurš reiz dziedātāju piekāva) un viņa draudzeni Karueki Trenu.

Pāris mēnešus Hiltone baudīja brīvas sievietes statusu. Maija nogalē romantiskās attiecības ar viņu pārtrauca 24 gadus vecais DJ Afrojack. Parisa gan apgalvoja, ka ar DJ Afrojack nekad nav bijuši pāris. „Šī ziņa nav 100% pareiza un nāk no aplamiem informācijas avotiem,” komentēja sabiedrības dāmas pārstāvis. „Parisa un Afrojack ir labākie draugi, kas ļoti mīl un atbalsta viens otru. Nekas nav mainījies.”

Runā, ka 24 gadus vecais Afrojack izlēma pārtraukt romantiskās attiecības ar bagātnieci, jo sajuties vēl pārāk jauns nopietnām attiecībām un ģimenes dibināšanai. Viņš vēl nebija gatavs attiekties no dīdžeja dzīvesveida, kas ikdienas ved uz klubiņu citā pasaules malā. „Gada sākumā Afrojack pārcēlās uz dzīvi Parisas villā Beverlihilsā un abu attiecības šķita ļoti nopietnas,” norāda kāds paziņa. „Taču Afrojack gribēja izklaidēties un nevēlējās būt piesaistīts tikai vienai personai. Viņa dzīve praktiski paiet ceļā, katru vakaru uzstājoties citā ballītēs citā pasaules malā. Viņš nebija gatavs kopdzīvei, bet Parisa bija.”

Būdams viens no populārākajiem šā brīža dīdžejiem un mūzikas producentiem pasaulē, Afrojack nevēlējās palikt sabiedrības dāmas ēnā.

Pirms dīdžeja Afrojack Hiltoni vienoja nopietnas attiecības ar Saju Veitsu. Pēc gadu ilgas kopā būšanas – 2011. gada jūnijā pāris izšķīrās.

Hiltones bijušo mīļoto skaitā ir „Backstreet Boys” dziedātājs Niks Kārters, „Good Charlotte” mūziķis Bendži Madens, grieķu kuģniecības magnāta dēls Stavross Niarčoss, realitātes šova „The Hills” zvaigzne un beisbolists Dags Reinhards un bēdīgi slavenais Riks Solomons, kurš izplatīja seksa video ar Parisu.

Hiltone divas reizes bijusi saderināta: ar kuģniecības magnāta dēlu Parisu Latsisu un modeli Džeisonu Šovu.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press