Kašers izbauda popularitāti Centrāltirgū. FOTO
Kašers patiešām ir popularitātes virsotnē. Viņš saņēma ziedus arī no Centrāltirgus viskolorītākās publikas.
Slavenības
2012. gada 18. augusts, 11:26

Kašers izbauda popularitāti Centrāltirgū. FOTO

Jauns.lv

Rīgas pilsētas svētkos Rīgas Centrāltirgus bija sagatavojis pārsteigumu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim, bez maksas piedāvājot tautā populāro mūziķu koncertu. Īpašu popularitāti tirgū izbaudīja kolorītais Kašers jeb Kaspars Blūms – Blūmanis.

17. augustā par godu pilsētas svētkiem Eiropas lielākajā tirgus placī uzstājās aizrautīgais Andris Kivičs ar akustisko koncertu, Kaspars Zlidnis ar grupu „Gain Fast”, kā arī šovā „O Kartes skatuve” iepazītais stilīgais akardeonists Rikardions jeb Rihards Millers. Pasākuma vadītāji bija „oksrtieši” Kašers jeb Kaspars Blūms – Blūmanis un Marta Ritova, kuri ne tikai izklaidēja Rīgas Centrāltirgus apmeklētājus, bet arī paši muzicēja. Mūziķi vienkopus pulcēja kuplu ļaužu pulku - gan pavisam mazus mūzikas cienītājus, gan vecāka gadagājuma ļaudis, gan visai specifisko tirgus kontingentu – plenčus un bezpajumtniekus.

Arī daudzi, kas bija nākuši uz tirgu iepirkties, nevarēja vienaldzīgi paiet garām notiekošajam koncertam. Netrūka arī ļaužu, kas iegādājās ziedus, ko pasniegt saviem iemīļotajiem skatuves māksliniekiem. Bet mazākie koncerta baudītāji ar nepacietību gaidīja brīdi, kad mūziķi beigs uzstāšanos, lai varētu saņemt savu elku autogrāfus un nobildēties ar slavenībām.

Lielas ovācijas un skatītāju atsaucību saņēma šova „OKartes skatuve” dalībnieks Rihards Millers, kurš pirmoreiz plašākai publikai atrādīja savu jauno dueta partneri Lauru no Cēsīm. Portālam kasjauns.lv Rikardions pastāstīja, ka viņiem koncerts ļoti paticis, un Rikardions ļoti lepojās ar savu jauno dueta partneri: „Publika bija ļoti atsaucīga, un mana Laura saņēma ļoti daudz ziedu no vīriešiem!” smaidot stāstīja Rikardions. Nav noslēpums, ka talantu šova dalībnieks pirms kāda laika bija plānojis radošu sadarbību ar Kristīni Šomasi, taču Kristīne Rikardiona vīziju par dueta veidošanu neakceptēja.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders