Slavenības
2012. gada 1. septembris, 05:48

Jenny May uzbrūk tortēm. FOTO

Jauns.lv

Iemīļotais Latvijas itālis Roberto un dziedātāja Jenny May radījuši videoklipu kopīgajai dziesmai „Paslēpes”. Priecīgais notikums tika atzīmēts ar ballīti, kurā Jenny May ar nazi burtiski uzbruka nevienai vien tortei.

Itāļi ir ļoti karstasinīgi ļaudis, un Roberto Meloni bija panācis itāļu noskaņu arī videoklipa „Paslēpes” prezentācijā. Kad viesi bija ieradušies, tostarp arī uzņēmēja Marika Ģederte, režisors un producents Igors Linga un Rīgas domes auditore Kristīne Lindenblate, sākās pikants dejotāju priekšnesums. Omulīgais Roberto uz pāris deju soļiem aicināja arī savu kolēģi Jenny May jeb Maiju Stuģi.

Svinību bija pārpildīta ar mūziķu draugiem, radiem un atbalstītājiem. Malkojot vīnu, tika izteiktas neskaitāmas pateicības par dalību jaunā video rullīša uzņemšanā. Klipā „Paslēpes” redzama arī aktrise Agnese Zeltiņa, kura gan neieradās uz prezentāciju.

Pēc ziedu kalniem, sveicieniem un bučām pienāca laiks saldajiem gardumiem – divām lielām tortēm. Tad nu Jenny May nežēloja spēkus un metās griezt milzu kūkas. Vien šķita, ka dziedātāja jautrojoties nedaudz aizrāvās, jo Maija izskatījās tā, it kā būtu gatava gardās tortes ar nazi sakapāt mazos, jo mazos gabaliņos.

Jaunais Jenny May un Roberto videoklips dziesmai „Paslēpes”

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders