Doveika pavada sirsnīgu vakaru ar abiem „UgunsGrēka” vīriešiem. FOTO
Seriālā “UgunsGrēks” šī trīsvienība ir tā, kas iesviedusi uguni pakulās, bet reālajā dzīvē aktieri Maija Doveika, Normunds Bērzs un Ģirts Ķesteris izskatās pēc labākajiem draugiem.
Slavenības
2012. gada 14. septembris, 11:51

Doveika pavada sirsnīgu vakaru ar abiem „UgunsGrēka” vīriešiem. FOTO

Jauns.lv

Kamēr ceturtdien TV3 seriāla “UgunsGrēks” skatītāji arvien vairāk pārliecinājās, ka Leons, Cēzars un Elizabete ir nesamierināma trijotne, klubā “Artelis” šo lomu atveidotāji labprāt baudīja cits cita klātbūtni, aizrautīgi tērzējot, jokojot un smejoties.

Ceturtdien, 13. septembrī, klubā “Artelis” kompānija MTG, kurā ietilpst seši Latvijas TV kanāli, svinīgā gaisotnē atklāja rudens sezonu. Līdz ar daudzām TV “sejām” ballīti apmeklēja arī aktieri Maija Doveika, Ģirts Ķesteris un Normunds Bērzs, kuri seriālā “UgunsGrēks” atveido attiecīgi Elizabetes, Leona un Cēzara lomas. Par laimi, naids, kas sprēgā šo galveno varoņu starpā ekrānā un pagaidām uztur lielāko seriāla spriedzi, reālajā dzīvē aktieriem gājis secen, un trijotne izskatās labi draugi. Eleganti saposušies, aktieri svinīgo pasākumu pavadīja kopā, aizgūtnēm smejoties un sarunās pārcilājot jautrus notikumus. Kā zināms, seriāla jaunā sezona sākusies ar to, ka Elizabete un Leons jau piecus gadus iet katrs savu ceļu, Elizabete ir precējusies ar Cēzaru, bet Leons mierinājumu radis Ramonas apskāvienos. Taču pirmā sērija visus četrus savedusi kopā, tādējādi uzplēšot vecās rētas... Aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, kurai seriālā uzticēta Leona mīļotās Ramonas loma, pasākumu aizvadīja citā kompānijā.

Pasākumā MTG TV kanālu direktore Latvijā Baiba Zūzena pastāstīja par rudens sezonas jaunumiem kanālos TV3, LNT, Kanāls2, TV5, 3+ un TV6. Daži no tiem jau sākušies, bet vairāki vēl priekšā. Kanālā TV3 no pirmdienas, 17. septembra, ik vakaru skatītājus priecēs “Gandrīz ideālas vakariņas”, bet piektdienās no 21.septembra būs skatāms ilgi gaidītais šovs “Saimnieks meklē sievu”. 25.septembrī pie skatītājiem atgriezīsies erudīcijas un veiksmes spēle “Paņem 100 000… ja vari”. Kā saldais ēdiens ir sarūpēta daudzsēriju detektīvfilma “Ēnu spēles”, kas pie skatītājiem nonāks 30.septembra vakarā. Daudzsēriju detektīvfilmā galvenie varoņi ir Latvijā aktieri Ainārs Ančevskis, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Mārtiņš Egliens, Gints Grāvelis, Ilona Balode un citi.

Savukārt kanālā LNT pēc nepilnas nedēļas ceturto sezonu piedzīvos dziedāšanas šovs “Dziedošās ģimenes”. Sākot ar oktobri, skatītāju vērtējumam tiks nodotas vairākas pilnīgi jaunas programmas – populārzinātnisks šovs “Galileo” ar Valdi Melderi vadītāja lomā, sarunu šovs par attiecībām “Precamies!?!” ar trim vadītājām – Loti Gediņu, Binniju Ārbergu un Māru Ošuroku. Ik darba dienas vakaru par svarīgo un interesanto stāstīs “Labvakar, Latvija!”, pirmdienu vakaros LNT kanālā jauno sezonu piedzīvos “Māju sajūta” Māra Grigaļa vadībā un pie skatītājiem atgriezīsies LNT Ziņas sešos septiņas reizes nedēļā. Tāpat rudens sezonā kanālā LNT tiks piedāvāts jauns pašražots dokumentālu filmu cikls “Latvijas faili”, kurās tiks analizēts plašs tēmu spektrs – no situācijas pierobežā un demogrāfijas līdz autoceļiem, tēmām par uz mūžu ieslodzītajiem.

Savukārt kanālu TV6, Kanāla 2, TV5 un 3+ sezonas programmu jaunumi saistīti ar katra kanāla pozicionējumu. Kanāls TV6 ir orientēts uz vīriešu auditoriju, Kanāls 2 vairāk domā par jaunām dāmām, TV5 kļuvis par lielāko informatīvo raidījumu veidotāju krievvalodīgai auditorijai, bet 3+ rūpējas par labāko izklaidi, stiprinot jau šobrīd spēcīgās pozīcijas pozitīvas izklaides jomā ar labākajām filmām no Krievijas, ASV un Eiropas.

Ieva Valtere / Foto: Mārtiņš Ziders