Deigelis uz ASV nebrauks un Dievam kalpos tepat Latvijā
OKartes skatuve dalībnieks Oskars Deigelis Dievam kalpošot tepat Latvijā, un solās, ka neatstās novārtā arī savu lielāko kaislību – mūziku.
Slavenības

Deigelis uz ASV nebrauks un Dievam kalpos tepat Latvijā

Jauns.lv

Šova „OKartes skatuve” finālists, dziedātājs un mūzikas tekstu autors Oskars Deigelis (19) ticis skaidrībā ar saviem nākotnes plāniem, un pieņēmis lēmumu, ka tomēr dzīvot uz kristiešu kopienu ASV nedosies.

Deigelis uz ASV nebrauks un Dievam kalpos tepat La...

Pirms pāris mēnešiem Oskars Deigelis portālam Kasjauns stāstīja, ka nopietni pievērsies kristietībai, un pat apsver iespēju aizbraukt no dzimtenes, lai Amerikā uzsāktu mācības kristīgajā skolā un darbotos kristīgajā kopienā. „Bet viss ir Dieva rokās. Pagaidām tas ir manos plānos, bet galīgo lēmumu pieņēmis vēl neesmu. Manā varā nav paredzēt nākotni. Dievs manas vēlmes var īstenot pilnīgi citā virzienā, jebkurā brīdī,” īsti pārliecināts nejutās Deigelis. Puisis toreiz neslēpa – no ierastā popmūzikas stila vēlas atvadīties, lai nodotos garīgai mūzikai, un šis paziņojums satrauca daudzus talantu šova dalībnieka fanus. Tagad, sarunā ar portālu Kasjauns.lv, Oskars atklāj, ka vismaz šā gada plāni viņam esot skaidri, un dziedātājs Latviju tomēr nepametīšot.

„Nākotnes plāni vairāk saistās ar kalpošanu tepat Latvijā. Gan savā pilsētā Madonā, gan citur valstī, rīkojot nometnes, uzstājoties slavēšanās. Šo gadu es vēlos atvēlēt sev un Dievam. Tad nu to arī daru. Uz ASV neaizbraucu, jo šeit palika daudz svarīgu lietu. Mūzikla papildizrādes, darbs pie albuma. Tad nu strādāju pie sava kristīgās mūzikas albuma un jau pēc dažiem mēnešiem tas ieraudzīs dienasgaismu. Ir vēl daudz citu lietu, ko darīt gan mūzikas jomā, gan visur citur. Nākošgad, visticamāk domāšu par mācībām augstskolā, bet paralēli noteikti nodarbošos ar savu lielāko kaislību – mūziku,” nākotnes plānos dalās Oskars Deigelis.

Oskars Deigelis, uzstājoties šovā „OKartes skatuve”

Oskars un Kašers pirms un pēc pārvērtībām

Oskars Deigelis izklaidē un izglīto bērnus kristīgajā nometnē


Oskars Deigelis šovā “OKartes skatuve”

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva