Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Modes kritiķis Deniss Ševeļovs vakariņu šovā piedzīvo vilšanos. VIDEO
Deniss Ševeļovs tika nodēvēts par karognesēju, jo viņš tik ļoti gribēja ēst, ka sauca visas iespējamās atbildes uz jautājumiem, lai ātrāk tiktu vakariņās.

Modes kritiķis Deniss Ševeļovs vakariņu šovā piedzīvo vilšanos. VIDEO

Jauns.lv

Šonedēļ TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” prasmes virtuvē rāda pieci dažādu amatu meistari, tostarp sabiedrībā pazīstami ļaudis – Aivars Freimanis jeb Frīdis un modes blogeris Deniss Ševeļovs, kurš šoreiz izteica neapmierinātību, ka aizkavējās ēdienu baudīšana.

Modes kritiķis Deniss Ševeļovs vakariņu šovā piedz...

Vakar dalībnieki viesojās pie modes blogera Denisa Ševeļova. Deniss nejautātās pārāk labi, jo viesi par viņu nemitīgi jokoja. Taču šovakar Deniss varēja vērtēt ceļojumu blogeres Sanitas piedāvātos ēdienus un izklaidi.

Pamatīgu vilšanos blogerim sagādāja vakara izklaide – pēc viņa vārdiem, tā bija briesmīga. Pirms došanās pie Sanitas Deniss paziņoja, ka speciāli visu dienu nav ēdis, lai varētu vakarā visus ēdienus nogaršot. Bet vakariņas aizkavējās par vairāk nekā stundu, jo pirms ēdienu baudīšanas viesiem bija jāizpilda saimnieces sarūpētie uzdevumi – viņi ciemojās pie dažādu valstu tautiešiem un atbildēja uz jautājumiem. Par katru pareizo atbildi varēja saņemt karodziņus un vislabāk veicās tieši Denisam, jo viņš centās pēc iespējas ātrāk atbildēt, lai varētu braukt ēst. Tiesa gan, Deniss piebilda: „Es gribu ēst, man nevajag karodziņus!” Arī Frīdis par izklaidi nebija sajūsmināts, pieminot, ka pietrūka atraktivitātes.

Deniss uzskatīja, ka Sanita ar šo izklaidi vēlējās iegūt vairāk laiku vakariņu pagatavošanai, jo pati līdzi dalībniekiem nebrauca. Pēc izklaides Deniss bija šokēts, ka vēl nevar ēst, jo kavējās šova dalībnieks Oskars. Tā nu Denisa dusmas un īgnums izpaudās visa vakara garumā, jo neviens ēdiens viņam nešķita gana labs.

Vakaru pie ceļojuma blogeres Sanitas Deniss novērtēja ar piecām ballēm, bet kopumā saimniece saņēma 33 punktus, jo pārējiem viesiem vakariņas patika un vērtēja ar 9 un 10 ballēm. Rīt vakariņas gatavos rokeris Frīdis.

TV šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”