Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rokeris Frīdis: „Ja ciemiņiem negaršoja, tad paši vainīgi!”
Rokeris Frīdis pavadīja labu vakaru un par atzīmēm nepavisam nesatraucās.

Rokeris Frīdis: „Ja ciemiņiem negaršoja, tad paši vainīgi!”

Jauns.lv

Rokeris Aivars Freimanis jeb Frīdis, šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” pie sevis mājā uzņemot viesus, atzina, ka ciemiņu vērtējums viņu neinteresē, jo vienīgā jēga šim pasākumam ir foršs tusiņš.

Rokeris Frīdis: „Ja ciemiņiem negaršoja, tad paši ...

TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” Frīdis viesus cienāja ar tartaru, un tas, vai viesiem uzkoda garšos, namatēvu nesatrauca. Frīdis nolika dalībniekiem uz šķīvja maltu jēlo gaļu, tai virsū jēlu olu, un pārējais bija pašu dalībnieku ziņā – cik veiksmīgi viņi spēs to visu sajaukt ar nepieciešamajām garšvielām un sastāvdaļām. Frīdis pat noteica: „Ja ciemiņiem negaršoja, tad paši vainīgi!” Un, interesanti, ka vienīgais, kurš zināja, ko tālāk darīt ar jēlajiem produktiem, bija modes blogeris Deniss Ševeļovs. Viņš atzina, ka daudz ceļojis un ēdis dažādos restorānos, tāpēc zina, kas ir tartars.

Pamatēdienu gan Frīdis pasniedza jau gatavu, un visi slavēja izcili pagatavotās jēra ribiņas. Frīdis pat apmulsa, sacīdams, ka vācot traukus un pienesot ēdienu, pašam nesanāk kārtīgi paēst, bet tad secināja, ka varot arī palikt neēdis, jo, izdarīt labu otram, ir pats labākais.

Izklaides daļa jau turpinājās namatēva privātmājas augšstāvā, kur saimniekam ir paša ierīkota atpūtas vieta - bārs un pat bungas. Gādīgais namatēvs parūpējās, lai viesiem tiek arī izsmalcināti dzērieni, un, tos baudot, Frīdis piedāvāja dziedāt karaoki. Lai gan nevienam no dalībniekiem dziedāšana nav stiprā puse, vienu dziesmu viņi tomēr nodziedāja, bet Kristīne dziedāšanas vietā demonstrēja trakulīgas dejas. Par to pārsteigts bija Deniss. Proti, pirms brīža Kristīne viņam aizrādīja, ka nav pieņemts pie galda sēdēt ar cepuri, bet nu pati rādot ne to labāko paraugu.

„Viņai nebija nekādu tiesību man aizrādīt,” šokēts bija Deniss. Viņš jau sociālajos tīklos bija pavēstījis, ka vakariņu šova dalībnieki viņam ir apnikuši un kompānija ir briesmīga, jo pie viņa visi izturējās nepieklājīgi un viņam lika justies nelāgi. Tikmēr Sanita, kura pamanīja Denisa ierakstu, priecājās, ka puisis ir atklāts un neliekuļo.

Vakars pie Frīda patika visiem. Pat Denisam, kurš rokerim piešķīra visaugstāko vērtējumu – 10 punktus. Līdz ar to Frīdis šobrīd ir līderis ar 36 punktiem, bet rīt šīs nedēļas noslēguma sērija, un dalībnieki ciemosies pie Oskara.

Video: TV3 šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”
Kasjauns.lv/ Foto: Ekrānuzņēmums, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva