Liene Brikouska staro boksa ringā. FOTO
Liene Brikouska un francūzis Jay P vada “Bigger's Better” superfinālu boksā “Arēnā Rīga”.
Slavenības
2012. gada 16. decembris, 07:44

Liene Brikouska staro boksa ringā. FOTO

Jauns.lv

Kad 15. decembra vēlā vakarā “Arēnā Rīga” notika Eiropas populārākā boksa komercturnīra «Bigger's Better» superfināls, to vadīja arī talantu šova, radio un nakstklubu valdzinošā zvaigzne Liene Brikouska.

Viņai šī bija debija tik liela mēroga pasākumā, turklāt līdz šim par boksu Liene zināja ļoti maz. Taču jāatzīst, ka vadītājas lomā pasākumā, ko tiešraidē translēja “Eurosport” kanālā, Brikouska neizgāzās. Vēl jo vairāk – viņa saņēma ļoti atzinīgus vārdus no vakara galvenā konferansjē, pieredzējušā boksa cīņu vadītāja, francūža Žana Filipa jeb Jay P.

Nākamajā dienā pēc novadītā boksa turnīra Liene Brikouvska bija emocijām pārpilna. Piemēram, sociālajā saziņas tīkā Facebook viņa ierakstīja: “Vēl šajā rītā man acu priekšā zibsnī boxa cimdi. Emocijas, emocijas, emocijas un kārotā mūsējā uzvara! Brieža saldo uzvaras garšu pat es sajutu savā mutē. Mēs esam baigie malači! Esmu ļoti pateicīga par šo mācību stundu un lielo pieredzi! Ja vēl pirms dienas es par boksu zināju tieši tik cik melns aiz naga (filma "Million dollar baby") Tad nu jau droši varu teikt, ka šādas tādas iemaņas esmu apguvusi!”

Un tālāk Liene uzskaitīja, ko viņa šajā vakarā paveica:

*Novadīju iesildīšanās cīņas (tās gan varēja vērot tikai tie, kas jau laikus bija atnākuši uz Arēnu. Tās diemžēl tiešraidē vērot nevarēja),

*Atklājam oficiālo daļu jeb lielo superfinālu EIROSPORT kanālā ar manu draugu, balstu, skolotāju Jay P,

*Un tad vēl pirmo reizi LIVE on EIROSPORT Sieviešu WKN Pasaules Titula Kickboksa cīņu pēc Bigger's Better noteikumiem vieglajā svarā līdž 57kg,

* Tālāk jau tikai "smile and wawe:D" visu vakaru un ar visām četrām par M.Briedi :)!

Vai jūs vispār apzināties,ka mūs vakar tiešraidē vēroja 16 Eiropas valstīs ??? Esmu baigais rakaris :D ! Vsp man ir liels prieks -esmu lepna ! Par sevi ,par mums.. par to, ka uzvarējām ! Tikai uz augšu !”

Savukārt sociālajā saziņas tīklā Twitter Liene Brikouska vēstīja, ka nu ir gatava jauniem izaicinājumiem: “Pēc aizvadītās nakts esmu divtik par sevi pārliecināta! Eurosport vadītājs mani izslavēja tā ..Uhh esmu gatava kalnus gāzt. Dodiet man vadīt Jaunos & vecos viļņus, Eirovīziju 2020  u.t.t. ESMU ZVĒRS :D ! Parādīšu jums, kur vēži !”

Atgādinām, ka piektdienas vakarā Rīgā notika Eiropā prestižākā boksa komercturnīra «Bigger's Better» superfināls un tajā uzvarēja latviešu bokseris Mairis Briedis. Cīņu klātienē vēroja pāris tūkstoši skatītāju, tostarp arī mūziķis Gacho, kurš pats ir cīnījies boksa ringā, bijušais spēkavīrs un cīkstonis ringā Raivis Vidzis, boksa klubu vadītājs un cietumā pabijusī kriminālās pasaules leģenda Ivans Haritonovs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars, ekprezidenta Valda Zatlera dēls Kārlis Zatlers un citi.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders