Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pavāru Lauri vakariņu izklaidē tautas bumbā izsit pirmo. VIDEO
Pavāri Lauris Aleksejevs (no labās) un Normunds Baranovskis pēc tautas bumbas spēles apsprieda nepieciešamību pēc spoguļa skolēnu ģērbtuvēs.

Pavāru Lauri vakariņu izklaidē tautas bumbā izsit pirmo. VIDEO

Jauns.lv

Raidījuma sezonas noslēguma nedēļā TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” piedalās pieci atraktīvākie un rūdītākie pavārmākslas profesionāļi, kuriem tiek dota iespēja pagatavot nevainojamas vakariņas. Rīgas Angļu ģimnāzijā, pavāri dabūja izvingroties skolas sporta zālē, kā arī uzspēlēt tautas bumbu.

Pavāru Lauri vakariņu izklaidē tautas bumbā izsit ...

Par „Gandrīz ideālu vakariņu” šīs sezonas pēdējās nedēļas balvu – ceļojumu no „Tallink” vai „FujiFilm” fotoaparātu, sacenšas pavārs Lauris Aleksejevs, kurš šobrīd ir viesnīcas „Rīdzene” restorāna „Piramīda” šefpavārs, Rīgas Angļu ģimnāzijas ēdināšanas uzņēmuma vadītāja Gunta Bernane, Inese Adukone – golfa kluba „Viesturi” restorāna pavāre, Normunds Baranovskis, kurš ir veselīgas ēšanas kustības „Aikāgaršo” šefpavārs, un Diāna Rezņikova, kura zina visu par ebreju virtuvi, jo ir restorāna „Menora” direktore.

Pēc pamatēdiena dalībnieki devās uz skolas sporta zāli. Sadalījušies komandās, Baranovskis vienojās ar savu komandu „Pūkainās zivtiņas”, ka pretinieku komandā „Gangnam style” pirmo mēģinās dabūt ārā pavāri Lauri Aleksejevu. Un tas arī veiksmīgi izdevās. Tautas bumba Laurim īpaši nepadevās, jo diezgan ātri viņam nācās pamest spēli. Bet Normunds tik labi spēlēja, ka treneris, jokojot, aicināja viņu uz nākamo tikšanos reizi 1. janvārī agri no rīta.

Guntas Bernanes gatavotās vakariņas Rīgas Angļu ģimnāzijā un viesmīlīgo uzņemšanu dalībnieki novērtēja ar 32 punktiem.

TV3 šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”