Deigelis beidzot iepriecina ar kristīgo dziesmu. VIDEO
Slavenības

Deigelis beidzot iepriecina ar kristīgo dziesmu. VIDEO

Jauns.lv

Šova „OKartes skatuve” finālists Oskars Deigelis (20) beidzot nācis klajā ar solītajām pārmaiņām, un klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo mūzikas klipu un otro pēc skaita pašsacerēto kristīgo dziesmu.

Deigelis beidzot iepriecina ar kristīgo dziesmu. V...
Pēc pievēršanās kristīgajai mūzikai, Oskars Deigelis ir sapratis, ka mūzikai piemīt ļoti liels spēks.
Pēc pievēršanās kristīgajai mūzikai, Oskars Deigelis ir sapratis, ka mūzikai piemīt ļoti liels spēks.

Pirms vairākiem mēnešiem Oskars Deigelis portālam Kasjauns.lv stāstīja, ka nopietni pievērsies kristietībai, un ka popmūzikas dziedāšanu metīšot pie malas. Puisis toreiz neslēpa – no ierastā stila vēlas atvadīties, lai nodotos garīgai mūzikai.

Nu beidzot Oskars Deigelis ir nācis klajā ar savu jauno, kristīgo dziesmu, kā arī speciāli tai veidoto mūzikas klipu. Dziesma esot par ticību un cerību - tieši tā arī saucas singls no dziedātāja un dziesmu autora Deigeļa topošā kristīgās mūzikas albuma „Izglābts”. Mūziķis atklāj, ka dziesma sarakstīta pirms vairāk nekā 12 gadiem. Dziesmas mūzikas autore ir Oskara māsa Anita Deigele, savukārt teksta autori ir Anita un Oskars.

Par topošo albumu Oskars izsakās šādi: „Albums būs ļoti krāsains un skanējuma ziņā daudzveidīgs. Tas būs dažādu mūzikas žanru mikslis. Katra dziesma būs ar savu noskaņu, vēstījumu un sajūtām. Pašlaik norit darbi pie albuma miksēšanas. Pavisam drīz tas ieraudzīs dienas gaismu!”

Par pāriešanu uz kristīgās mūzikas lauciņu Oskars saka: „Mūzikai ir ļoti liels spēks. Un mūsdienās, kad lielākā daļa popmūzikas sevī nes pilnīgi greizu un ačgārnu uztveri par to, kas ir dzīve un kā tā būtu jādzīvo, es sapratu, ka negribu būt daļa no tā visa. Lai gan arī agrāk es nedziedāju par amorālām lietām, tomēr tas, ko es tad saucu, piemēram, par mīlestību, manā uztverē ir krietni mainījies. Varu teikt to, ka tieši tagad es dziedu par Mīlestību, vārda vistiešākajā nozīmē!”

Albumu „Izglābts” plānots izdot tuvākajā laikā un tajā tiks iekļautas 11 kompozīcijas latviešu valodā. Oskars pats to sauc par urbāno gospeli, kas sevī ietver gan klasisko popu, gan R’n’B, gan citus stilus.

Oskars Deigelis izklaidē un izglīto bērnus kristīgajā nometnē

Oskars Deigelis šovā “OKartes skatuve”

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva