Škutāns un Kolosova kopā! Bet romantiku viņi bauda tikai ārzemēs
Gan Valdis Škutāns, gan Alise Kolosova sociālajos tīklos ielikuši fotogrāfijas, kurās redzams, ka pie Milānas katedrāles viņi pozējuši vienā un tai pašā dienā.
Slavenības
2013. gada 22. janvāris, 05:24

Škutāns un Kolosova kopā! Bet romantiku viņi bauda tikai ārzemēs

Jauns.lv

Deju skolas vadītājs Valdis Škutāns un pasākumu rīkotāja Alise Kolosova attiecības vēl arvien cenšas slēpt, tāpēc kopā būšanu brīvi izbauda tikai ārpus Latvijas.

Pagājušā gada rudenī Valdis un Alise vairākkārtīgi devušies ceļojumos. Lai arī kopīgas fotogrāfijas sociālajos tīklos pāris izvairās publicēt, tomēr grūti nepamanīt, cik līdzīgi ir viņu ceļojumu iespaidi sociālajā tīklā „Facebook” ievietotajās galerijās.

Atpūšoties Turcijas kūrortā Belekā, Škutāns un Kolosova baudījuši ūdens izklaides ar delfīniem. Abi kopīgi devušies arī šopingā uz Itāliju. Šo ceļojumu Valdis savā albumā nodēvējis par burvīgu lietainu nedēļas nogali Milānā. Škutāns publiskojis bildi ar iepirkuma maisiņiem, bet Alises profilā redzams foto no viesnīcas numuriņa, kur uz gultas gozējas tieši tādi paši iepirkumi.

Ar medijiem par attiecībām runāt izvairās kā viens tā otrs. Tiesa, Škutāns neslēpj, ka ar Kolosovu viņu vieno lieliska sadarbība dažādos projektos. Tā kā Alise ir pasākumu organizatore, Valdis ne reizi vien vadījis viņas organizētos un rīkotos notikumus. Tāpat deju skolas īpašnieks izmantojis Alises palīdzību rīkojot Ziemassvētku pasākumu saviem dejotājiem. Pāris apgalvo, ka viņus vieno lieliskas kaimiņu attiecības - nu jau gandrīz gadu Alise īrē mājvietu vienā no Ķīpsalas daudzdzīvokļu namiem, kurā dzīvo arī Valdis.

Atgādinām, ka Škutānam bijušas vairākas ilgstošākas attiecības. Pirms vairāk nekā četriem gadiem viņš bija kopā ar savu deju partneri Lauru Kosīti, kura vēlāk apprecējās ar modeļu aģentūras „2bmodels” īpašnieku Agri Blaubuku, tāpat pirms vairāk nekā diviem gadiem Valdim izjuka arī attiecības ar jauzēlandieti Eleonoru van der Zvanu. Savukārt Alise Kolosova ilgus gadus bija Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša mīļotā meitene.

Kasjauns.lv/ Foto: Ekrānuzņēmumi no „Facebook”