„Instrumenti” laiž klajā iespaidīgu videoklipu un šogad sola jaunu albumu un koncertus. VIDEO. FOTO
Grupas „Instrumenti” mūziķi Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns ar videoklipa režisoru Uģi Olti (vidū) .
Slavenības
2013. gada 20. martā, 11:05

„Instrumenti” laiž klajā iespaidīgu videoklipu un šogad sola jaunu albumu un koncertus. VIDEO. FOTO

Jauns.lv

Latvijā populārā grupa „Instrumenti” vakar kinoteātrī „K-Suns” prezentēja savas jaunākās dziesmas „Don’t hold onto me” videoklipu, kas ir kā pirmās vēja brāzmas tam, ko no grupas varēs gaidīt visa gada garumā.

„Instrumenti” laiž klajā iespaidīgu videoklipu un ...

Kā atzina populārās grupas „Instrumenti” mūziķi Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns, viņi ir gatavi jauniem darbiem, jaunām dziesmām un koncertiem visā Latvijā. „Iestājies pavasaris un gribas šo gadu iesākt kopā ar jums. 2013. gads būs ļoti skaists gads, kuru mēs pēc pauzes un enerģijas uzkrāšanas esam gatavi pavadīt kopā ar jums un daudziem citiem, kuriem patīk klausīties mūziku un nākt uz koncertiem,” stāsta mūziķis Jānis Šipkēvics.

Mūziķi pasākumā atklāja, ka pavisam drīz, 21. maijā, „Instrumenti” prezentēs otro mūzikas albumu. „Lielais, skaistais notikums, kuram paši vēl nespēj noticēt ir „Instrumenti” jaunais albums. Pēc skaita jau neskaitāms,” smejas Šipkēvics, tāpat jokojot piebilst Sējāns: „Uz „divpirkstainas” rokas jau ir saskaitāms. Tas vien pierāda, ka „Instrumenti” nav bijis tikai viena joka vārdā radīts projekts!”

Mūziķi Reinis Sējāns un Jānis Šipkēvics jaunās dziesmas videoklipā.
Mūziķi Reinis Sējāns un Jānis Šipkēvics jaunās dziesmas videoklipā.

Ar skaļām ovācijām un aplausiem pasākuma apmeklētāji sveica mūziķus jaunā, iespaidīgā videoklipa iznākšanā.. Klips tapis četrās dienās, tā tapšanā bija iesaistīti daudzi cilvēki, taču vislielākos pateicības vārdus mūziķi veltīja klipa režisoram Uģim Oltem, no kura mūziķi saņēma arī dāvanā kreklu ar mugurkaula attēlu, un singla līdzautoram un producentam Gatim Zaķim. Mūziķus sveica gan sievas – Maija Sējāne un Lelde Ozoliņa, gan vecāki, tuvinieki un draugi, mūziķi – grupas „PeR” dalībnieks Edmunds Rasmanis, grupas „The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs, radio dīdžejs Gustavs Terzens un citi.

Daudzi no pasākuma apmeklētājiem arī uzdeva mūziķiem jautājumus, uz kuriem Šipkēvics un Sējāns rada dažbrīd izvairīgas, bet asprātīgas atbildes. Šipkēvica tētis, radio „SWH” direktors Jānis Šipkēvics vēlējās skaidrojumu par dziesmas nozīmi, uz to puiši asprātīgi norādīja, ka nodemonstrēs klipu vēlreiz, lai rūpīgāk var sekot līdzi klipam un dziesmas vārdiem. Jautrā gaisotnē puišus turpināja sveikt tuvinieki un draugi.