Džonam Ledžendam Bentlijs par 200 000 dolāriem. FOTO
Mūziķis Džons Ledžends tikko kā uzpildījis degvielu savam jaunajam spēkratam – „Bentley GT Continental” automašīnai, un var doties tālāk.
Slavenības
2016. gada 23. oktobris, 10:15

Džonam Ledžendam Bentlijs par 200 000 dolāriem. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu mūziķis un meitiņas Lunas tētis Džons Ledžends (37) iepriecinājis sevi ar jaunu „vīriešu rotaļlietu”. Lieliskās balss īpašnieks iegādājies ekskluzīvu automašīnu!

Dziedātājs Džons Ledžends manīts degvielas uzpildes stacijā Holivudā, uzpildām savu jauno spēkratu. Mūziķis nesen kā iegādājies melnu „Bentley GT Continental” automašīnu 200 000 ASV dolāru vērtībā.

Pieskaņojoties savam jaunajam braucamajam, arī pats Ledžends bija ģērbies viss melnā.

Pirms astoņiem gadiem savu „bārbijas sapni” piepildīja tolaik pasaulslavenā sabiedrības dāma Parisa Hiltone. Viņa sevi uz Ziemassvētkiem iepriecināja ar „Bentley” firmas automašīnu rozā krāsā. Tolaik 27 gadus vecā Hiltone par auto arī samaksāja 200 000 ASV dolāru. Hiltones rozā bentlija liktenis ir miglā tīts. Bagātniece sen tajā nav redzēta vizināmies Kalifornijas ielās.

Atgādināsim, ka šā gada 14. aprīlī pasaulē nāca Džona Ledženda un viņa sievas modeles Krisijas Tīgenas pirmdzimtais – meitiņa Luna Simona. Īsi pirms meitiņas nākšanas pasaulē Ledžends kopā ar sievu iegādājās jaunu mājvietu. No salīdzinoši nelielā dzīvokļa Ņujorkā viņi pārcēlās uz plašu māju Beverlihilsā.

Ledžends un Tīgena saderinājās 2011. gada decembrī pēc četrus gadus ilgas draudzības. Pāris apprecējās 2013. gada septembrī Itālijā.

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press