Lai bučotu talantu šova Deigeli, dāmas stāv rindā! FOTO
Visilgākais un sirsnīgākais skūpsts Oskaram Deigelim tika no talantu šova kolēģes Martas Ritovas.
Slavenības

Lai bučotu talantu šova Deigeli, dāmas stāv rindā! FOTO

Jauns.lv

Ceturtdien, 2.maijā jaunais dziedātājs Oskars Deigelis prezentēja savu ilgi loloto debijas albumu „Izglābts”. Lai tiktu pie mākslinieka sveikšanas un sabučošanas, izveidojās pat gara rinda.

Lai bučotu talantu šova Deigeli, dāmas stāv rindā!...

Talantu šovā „OKartes skatuve” iepazītais Oskars Deigelis vēl pirms nepilna gada pievērsās mūzikai ar kristīgu saturu un nu ir izdevis gospeļmūzikas albumu „Izglābts”, kurā savijas vairāki mūzikas žanri, kā piemēram pop, R’n’B, dance-pop, un pop-rock.

Jauno mākslinieku debijas albuma prezentācijā  klubā „Just” bija ieradušies sveikt arī vairāki šova „OKartes skatuve” līdzgaitnieki, tostarp Mārtiņš Ruskis, Kašers jeb Kaspars Blūms- Blūmanis, Madara Gregere jeb Madry, Raitis Beķeris, Marta Ritova un citi. Ceļu no Madonas uz Rīgu, kur notika prezentācijas svinības, mēroja arī Oskara māmiņa un citi mūziķa tuvākie ģimenes locekļi. Sveicēju vidū bija neskaitāmi daudz jaunu meiteņu, kuras, rūpīgi saposušās, gaidīja mirkli, kad varēs savam favorītam Oskaram Deigelim pasniegt ziedus. Meitenes sastājās garā rindā, un viena aiz otras izmantoja iespēju sveikt un sabučot ballītes vaininieku.

Oskara deigeļa albuma „Izglābts” prezentācija

Oskars Deigelis izklaidē un izglīto bērnus kristīgajā nometnē

Pikantākā ballīte “O!Kartes skatuve” vēsturē

Video: Oskara Deigeļa dziesma „Par ticību un cerību”

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica