Labestības nedēļā aktieris Lepers dižojas ar nodzertiem 1396 latiem
Vai tiešām var būt tā, ka aktieris Rihards Lepers (pa labi) Labestības nedēļā uzdzīvojis par 1400 latiem?
Slavenības
2013. gada 23. maijs, 13:22

Labestības nedēļā aktieris Lepers dižojas ar nodzertiem 1396 latiem

Jauns.lv

Aktieris Rihards Lepers sociālajos tīklos ievietojis fotoattēlu ar čeku par gandrīz 1400 latiem. „Izrādās, esam sēdējuši,” šo attēlu komentējis aktieris.

Vakar, dienu pēc tam, kad Latvijā viesojās pasaulslavenais dzīvesstila rallijs „Gumball 3000” ar seriāla „Pludmales patruļa” aktieri Deividu Haselhofu un reperi Xzibit priekšgalā, aktieris Rihards Lepers sociālajos tīklos ievietojis čeku ar itin iespaidīgu rēķinu.

Latvijā šī nedēļa paiet Labestības nedēļas zīmē, un nedēļas nogalē visā valstī tiks vākti ziedojumi slimu bērnu ģimenēm, tāpēc šāds vēstījums no aktiera, kurš iepriekš itin bieži ar savu dalību atbalstījis dažādus labdarības pasākumus, šķiet visai mulsinošs.

Kas jāatzīst, saviesīgajā rallija ballītē, kas notika naktsklubā „Coyote Fly”, viens no varoņiem bija tieši aktieris Rihards Lepers, kurš pasākuma laikā itin saviesīgi rosījās pa naktsklubu. Nav izslēgts, ka tieši no šīs ballītes ir arī čeks, jo cenas, kas tajā uzrādītas par dažādiem spirdzinājumiem, atbilst tiem izcenojumiem, par kādiem pasākumā bija pērkami dzērieni un uzkodas.

Čekā par summu gandrīz 1400 lati, kuru Lepers parakstījis ar vārdiem: „Izrādās, esam sēdējuši”, minēts, ka tā apmaksātājs mielojies ar 70 gramiem šķiņķa „Prosciutto di Parma” par 14 latiem, 80 gramiem šķiņķa „Arista al forno” par 10 latiem, kā arī ar 80 gramiem spāņu šķiņķa „Serrano” par astoņiem latiem. Pārējo summu, protams, veido izmaksas par dzērieniem, ar kuriem noskalots šis ēdiens – pudelīte šampanieša „M&C Dom Perignon” (75 cl) maksājusi 400 latus, divas tāda paša tilpuma šampanieša pudeles „M&C Rose Imperial” – 320 latus, bet viens trauks šampanieša „M&C Nectar Imperial” – 150 latus. Pircējs lietojis arī stiprākus dzērienus – trīs pudeles (70 cl) ruma „Matusalem” viņa maciņu patukšojušas par 474 latiem.

Viens gan ir skaidrs – Rihards diez vai viens pats būtu spējis tikt galā ar šiem alkoholiskā dzēriena traukiem, jo viņa uzvedība un izskats neliecināja, ka puisis būtu izdzēris aptuveni trīs litrus šampanieša un vēl pārīti litru ruma. Nav gan izslēgts, ka viņš dziru varētu būt paņēmis uz mājām vai padalījies ar draugiem ballītē.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Rihards Lepers, padzirdējis jautājumu par jautro uzdzīvi, bez īpaša saguruma balsī tik pasmēja un pauda: „Vai! Par to bez komentāriem!”

Edgars Orlovs/ Foto: Anete Janševica, Mārtiņš Ziders, ekrānuzņēmums no „Instagram”.