Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Modes blogeris Deniss Ševeļovs atklāj savu skaistuma noslēpumu! FOTO.
Slavenības

Modes blogeris Deniss Ševeļovs atklāj savu skaistuma noslēpumu! FOTO.

Jauns.lv

Domājat, ka sejas maskas liek tikai dāmas? Izrādās, ka arī modes blogeris Deniss Ševeļovs, lai izskatītos, nevainojami nesmādē dažnedažādas sejas maskas un maskējošo kosmētiku.

Modes blogeris Deniss Ševeļovs atklāj savu skaistu...
Modes blogeris Deniss izmēģinājis arī Baldones dūņu masku, taču atzīst, ka šī maska neesot devusi vēlamo efektu.
Modes blogeris Deniss izmēģinājis arī Baldones dūņu masku, taču atzīst, ka šī maska neesot devusi vēlamo efektu.

Sarunā ar portālu kasjauns.lv Rīgas modes apskatnieks atklāj, ka sejas masku lietošana ir neatņemama sastāvdaļa skaistumkopšanā. Viņš pats ir izmēģinājis vairākas sejas maskas, arī dūņas. „Man absolūts favorīts ir „Dior Homme Dermo Systems detoks” maska, kura arī matē ādu. No šī produkta ir acīmredzams efekts, tādēļ arī nav žēl iztērētās naudas,” teic Deniss un piebilst, ka sejas maskas galvenokārt lieto ādas attīrīšanai, bet ādas svaigumu un tās jaunību ikviens var nodrošināt ar pavisam vienkāršām lietām.

„Sejas ādas labam izskatam ir nepieciešams pavisam maz. Pirmkārt, pietiekama un kvalitatīva izgulēšanās, kā arī veselīgs uzturs. Arī man ne vienmēr sanāk izgulēties,  bet, kad ir stresiņš, es mēdzu apēst kādu konfekti. Un tad rezultāts ir acīmredzams - blāva āda. Mēģinot dažādas maskas, secināju, ka tās nevar aizvietot ne labu uzturu, ne miegu, taču ir risinājums - BB un CC krēmi. BB krēms, ir mitrinošais līdzeklis, kas satur arī pigmentu, un līdzīgi tonālam krēmam, nosedz ādas nepilnības. CC krēms (colour correcting) savukārt uzlabo ādas krāsu vispārīgi. Abi krēmi labi pielāgojas manam ādas tonim, un, kas svarīgi, nosargā no saules radiācijas,” zinoši par kosmētiskajiem līdzekļiem stāsta Deniss, kurš uzskata, ka ikvienam vīrietim jārūpējas ne tikai par veselību, bet arī par sejas ādu. „Mans ieteikums vīriešiem būtu vienkārši mitrināt ādu  un sargāt sevi no saules radiācijas, kas veicina ādas novecošanu. Protams, arī nepīpēt,” uzsver Deniss, atzīdamies, ka maskējošo kosmētiku viņš lietojot tikai īpašos gadījumos, kad vēlas izskatīties nevainojami.