Modes dizaineru Kavalli mazgā viņa gados jaunā draudzene. Pikanti pludmales FOTO
Pēc peldes Vidusjūrā dizainera Roberto Kavalli draudzene Līna Nilsone steidz noskalot sāļo jūras ūdeni no sava mīļotā.
Slavenības
2013. gada 18. jūnijs, 05:28

Modes dizaineru Kavalli mazgā viņa gados jaunā draudzene. Pikanti pludmales FOTO

Jauns.lv

Slavenais itāliešu modes dizainers Roberto Kavalli (72) kopā ar gados krietni jaunāko draudzeni Līnu Nilsoni un vācu aitu sugas suni devies nelielā atpūtas braucienā ar jahtu pie Sardīnijas krastiem.

Pēc peldes Vidusjūrā 72 gadus vecais modes dizainers vēlējās noskalot sāļo jūras ūdeni un dušojās turpat uz jahtas klāja. Šajā procesā viņam palīdzēja draudzene Līna Nilsone, kas no sāļā ūdens rūpīgi noskaloja arī sava mīļotā vīrieša intīmās ķermeņa daļas. Kavalli pat nekautrējās stāvēt ar pusmastā nolaistām peldbiksēm un pliku pēcpusi savas jahtas komandas priekšā.

1964. gadā Roberto Kavalli apprecējās ar pirmo sievu Silvanellu Džianoni. „Es sastapu meiteni, pirmo meiteni, ko mīlēju, un nosvinēju kāzas par pirmo naudu, ko nopelnīju,” atceras dizainers. „Mēs pirmoreiz mīlējāmies kāzu naktī, pēc četriem draudzības gadiem. Deviņus mēnešus un 10 dienas vēlāk piedzima mūsu meita!” Pēc desmit laulībā nodzīvotiem gadiem pāris izšķīrās.

1980. gadā, 40 gadu vecumā, modes mākslinieks apprecējās ar otro sievu – Evu Duringeri. Abi iepazinās 1977. gadā, kad dizainers vērtēja skaistumkonkursa „Mis Visums” dalībnieces šova žūrijā. Eva pārstāvēja Austriju un konkursā izcīnīja otro vietu. Pēc 30 laulības gadiem pāris nolēma iet šķirtus ceļus.

Roberto Kavalli ir piecu bērnu tēvs. Tomaso un Kristiana dzimuši viņa pirmajā laulībā, bet Robins, Rakele un Daniels – otrajā.

Roberto Kavalli dizainējis Kristinas Agileras, Dženiferas Lopesas, kā arī „Spice Girls” atgriešanās turnejas skatuves tērpus.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press