Kura slaidā slavenība uz žurnālu vākiem izskatās vislabāk? FOTO
Britnija Spīrsa, Kellija Osborna un Miranda Kera.
Slavenības
2013. gada 27. jūlijs, 16:53

Kura slaidā slavenība uz žurnālu vākiem izskatās vislabāk? FOTO

Jauns.lv

Neskaitāmi daudz slavenību pozējušas peldkostīmā kādam žurnāla vākam: Britnija Spīrsa, Kellija Osborna, Kima Kardašjana, Megana Foksa un vēl, un vēl, un vēl....

Lai gan nevienam nav noslēpums, ka slavenību bildes peldkostīmā, kas publicētas uz žurnāla vāka, pirms tam krietni uzlabotas „Photoshop” programmā, mums aizvien patīk apjūsmot dāmu nevainojamos bikini augumus. Kaut arī bildes tiek apstrādātas, žurnāla vāka fotosesijai peldkostīmā neviens neizvēlēsies slavenību, kura patiešām nebūs labā fiziskajā formā!

Pavasarī fotosesijai peldkostīmā uzaicināta arī Britnija Spīrsa (31). Viņa pozēja žurnāla „Shape” jūnija numura vākam. Uz tā soliste bija redzama seksīgā baltā bikini un izskatījās žilbinoši. Vēl nedēļu pirms fotosesijas soliste manīta pilsētas ielās šortiņos un ar labi redzamu celulītu uz augšstilbiem. Taču uz žurnāla vāka viņas augums izskatās absolūti perfekts! Kā vairums žurnālu mūsdienās, arī šī izdevuma mākslinieki Britnijas fotogrāfiju pirms publicēšanas ievērojami uzlabojuši „Photoshop” programmā. Tomēr nenoliedzami, ka dziedātājas augums ir labā formā. Dziedātāja regulāri apmeklē jogas nodarbības.

Žurnāla intervijā Britnija stāsta, kā viņa rūpējas par figūru un ko dara, lai uzturētu to labā formā. „Brīžiem man patīk mans augums, brīžiem es to ienīstu,” svārstīgajās sajūtās dalās divu dēlu māmiņa. „Tagad, kad esmu pārkāpusi 30 gadu slieksni, man ir jāstrādā daudz smagāk, lai uzturētu augumu formā.” Lai saglabātu nemainīgu svaru, Britnija nodarbojas ar jogu un ievēro svara vērotāju izstrādātās diētas. Taču ievērot veselīgas maltītes solistei aizvien esot grūti.

„Ievērot diētu ir grūti... jo man tik ļoti garšo spageti, brauniji un šokolādes cepumi,” atzīst Britnija.

Pati dziedātāja ir neizsakāmi priecīga par uzaicinājumu pozēt fitnesa žurnāla vākam. Viņa ievietojusi attēlus no fotosesijas arī savā „Twitter” blogā.


Kasjauns.lv