Aktrises māte pārmet meitai pārlieku tievumu
Slavenības
2013. gada 17. septembrī, 06:44

Aktrises māte pārmet meitai pārlieku tievumu

Jauns.lv

Aktrises Evas Mendesas (39) sievišķīgi slaidais augums spēj raisīt skaudību daudzās. Taču ir kāda sieviete, kas absolūti nejūsmo par Evas augumu – tā ir viņas mamma!

Aktrises māte pārmet meitai pārlieku tievumu...
Evas Mendesas mammai šķiet, ka meita ir pārlieku tieva.
Evas Mendesas mammai šķiet, ka meita ir pārlieku tieva.

„Lomas dēļ esmu gatava darīt visu,” Eva Mendesa norādījusi jaunākajā intervijā žurnālam „Lucky”. „Lai sagatavotos lomai filmā „The Place Beyond The Pines”, es daudz vingroju. Es vēlējos, lai mana varone tiešām justos iztukšota. Taču mana mamma nespēja saprast, kāpēc es vēlos tā izskatīties. Viņa man nepārtraukti norādīja, ka esmu pārlieku tieva!”

Ikdienā Eva izvēlas veselīgu pārtiku un no savas ēdienkartes izslēdz sarkano gaļu un cāli. Taču viņa nespēj atteikties no garšīgajām bezē kūciņām, ko parasti pērk kubiešu maiznīcā „Porto’s”, kas atrodas līdzās viņas Losandželosas mājām.

Eva ir izdevusi pati savu apģērbu līniju. „Nekad mūžā nedomāju, ka reiz kļūšu par dizaineri, ja varu sevi tā nosaukt,” atzīst Mendesa. „Sākotnēji es nebiju pārliecināta, ka varēšu to paveikt.”

Eva ar mammu.
Eva ar mammu.

Tā bijusi Evas mamma (arī vārdā Eva), un citas sieviešu dzimuma radinieces, kas pārliecinājušas Evu, ka viņa to spēs. „Viņas visas man teica: ‘Evīt, tev tas ir jādara!’” Aktrise atzīst, ka dizainējot pirmo divu sezonu tērpus, viņa ļoti iedvesmojusies no savām radiniecēm.

Mendesas apģērbu līnijas tērpi ir radīti visu izmēru sievietēm. „Mans pircējs nejūsmo par to, kā dzeltenā prese ievērtē slavenību stilu: ‘kurai šī kleita izskatās labāk’. Tas ir tik graujoši sievietes pašapziņai! Modē neeksistē „pareizi” un „nepareizi”.”

Evas piedāvātie apģērbi nemaksā astronomiskas summas. „Man patīk kvalitatīvi pirkumi par lētu naudu,” norāda aktrise. „Protams, lai justos labi, ir jāpiemīt veselīgai pašapziņai un ir daudz jāstrādā ar sevi, kas ir smags darbs. Ir dienas, kad es pati nejūtos lieliski. Bet tad uzvelku savu mīļāko kleitiņu, aptinu ap galvu šallīti, un arī pašsajūta izmainās. Es ceru, ka arī mana apģērbu līnija varētu iedvesmot sievietes līdzīgi. Pat ja tu nejūties labākajā formā, pareiza apģērba izvēla var palīdzēt!”

„Ir dienas, kad es nejūtos lieliski. Tad uzvelku savu mīļāko kleitiņu, aptinu ap galvu šallīti, un arī pašsajūta izmainās.”
„Ir dienas, kad es nejūtos lieliski. Tad uzvelku savu mīļāko kleitiņu, aptinu ap galvu šallīti, un arī pašsajūta izmainās.”

Privātajā dzīvē Eva jau divus gadus ir kopā ar daudzu sieviešu elku – aktieri Raienu Goslingu (32). Par savu privāto dzīvi Eva intervijās nerunā. „Jūs varat man jautāt par manu mīļoto vīrieti,” viņa laipni norāda. „Vienīgi es jums neatbildēšu.”

Zināt, kā Evas mamma seko līdzi jaunumiem meitas dzīvē? Viņa ieraksta Evas vārdu „Google” meklētājā un izlasa jaunākās ziņas. Evai tas ļoti nepatīk, jo preses slejās ir tik daudz nepatiesu baumu. Viņa pat vairākkārt mammai lūgusi atradināties no šī paraduma, „ieguglēt” informāciju par meitu internetā.

Aktrise Eva Mendesa


Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press