Kivičs Lolitai Neimanei cienastā sarūpē cūkas ausi un mēli! FOTO
„Domāju, ka Lolitai garšotu!” klājot galdu uztura speciālistei Lolitai Neimanei, spriež Andris Kivičs.
Slavenības
2013. gada 17. septembrī, 11:32

Kivičs Lolitai Neimanei cienastā sarūpē cūkas ausi un mēli! FOTO

Jauns.lv

Kad vairāki sabiedrībā pazīstami vīrieši mērojās viesību galda klāšanas prasmēs, ar labu humora izjūtu izcēlās mūziķis Andris Kivičs, kurš, gaidot ciemos dietoloģi Lolitu Neimani, galdā klāja pat cūkas ausi un panētu cūkgaļas šniceli!

Kivičs Lolitai Neimanei cienastā sarūpē cūkas ausi...

Pirmdienas pēcpusdienā par godu Kulinārijas dienām kādā lielveikalā pulcējās sabiedrībā pazīstami vīrieši, lai mērotos spēkiem viesību galda klāšanā. Starp galda klājējiem bija rokeris Aivars Freimanis, Latvijas spēkavīru čempions Dainis Zāģeris, bārmenis Andris Reizenbergs, talantu šova dalībnieks Nauris Brikmanis un mūziķis Andris Kivičs, kuru atbalstīja arī viņa ģimene – sieviņa ar abām meitām.

Sacensībās vīri izlozēja konkrētu uzdevumu – piemēram, Frīdim nācās uzklāt galdu Rožu kāzām, stipriniekam Dainim – bērnu ballītei, šova „Okartes skatuve” dalībniekam Naurim – omītes jubilejai, bārmenim Andrim – draugiem gardēžiem, bet Kivičam – gaidot ciemos Lolitu Neimani.

Dalībniekiem bija jāsaklāj galds no piedāvātajiem traukiem un jāsarūpē cienasts no kulinārijā pieejamajiem produktiem. Andris Kivičs izlēma, ka viņš labprāt cienātu Lolitu Neimani ar ēdienu, ko uztura speciāliste nepavisam neieteiktu. Proti, viņš galdā lika vārītu cūkas ausi, vārītu cūkas mēli un pat rīvmaizē panētas cūkgaļas šniceles! „Neimanes kundze vienmēr uzsver, ka jāēd veselīgi, taču parasti piebilst, ka vismaz vienreiz mēnesī var atļauties visu, ko sirds kāro. Un tad nu es domāja, ka, ja man būtu iespēja aicināt ciemos Lolitu Neimani, tad gribētu redzēt to, ko neviens nav redzējis - to, kā Lolita ēd cūku ausis!” savu cienasta izvēli pamatoja Andris Kivičs.

Sacensību uzvarētāju noteica veikala klienti, balsojot par, viņuprāt, labāko veikumu. Un par labāko tika atzīts rokera Frīda klātais viesību galds par godu Rožu kāzām. Pēc balvas saņemšanas Frīdis atklāja, ka nemaz nav zinājis, ko nozīmē Rožu kāzas! Otro vietu ieguva Andris Reizenbergs.