Kaimiņš nozadzis bibliotekārei visas Ķestera bildes. VIDEO
Aktieris Ģirts Ķesteris raidījumā „Suņu būda”.
Slavenības
2013. gada 26. septembris, 12:08

Kaimiņš nozadzis bibliotekārei visas Ķestera bildes. VIDEO

Jauns.lv

Arī šonedēļ radio stacijas „Boom fm” iknedēļas rīta raidījuma „Suņu būda” vadītājs Artuss Kaimiņš turpina mulsināt un provocēt par kutelīgām tēmām studijas viesi, aktieri Ģirtu Ķesteri, šoreiz runājot par seksu.

Raidījumam sākoties, Kaimiņš atzinās, ka ir pārgulējis ar bibliotēkas darbinieci un nozadzis visas Ķestera bildes, minot to par fetišu un,  kā jau vienmēr, Kaimiņš īpašā manierē vērsās pēc padoma, kā iepatikties meitenēm, dēvējot Ķesteri par otro seksīgāko vīrieti Latvijā pēc Andreja Žagara.

 Šajā nedēļā, raidījumā erotiski tika apspriestas tādas tēmas kā „pirksta  bāšana dibenā”, Ķestera vājā izpratne par seksu un tā pieredzi  „ seksuālo filmu” ierunāšanā latviešu valodā. Jautāts tika arī par seksuālām attiecībām ar Dž. Dž. Džilindžera bijušo mīlu Binniju un to, cik regulāri tam ir sekss. Mulsinot, tika uzdots, cik reizes tas „beidz”, uz ko studijas viesis atbildēja, ka Džilindžers atdodas katru dienu, bet viņš -  kā kuru reizi.

Studijas viesis raidījuma gaitā tika taujāts arī par darbu seriālā „Ugunsgrēks”,  par to, cik naudu Ķesteris saņem, vai viņš ir pārgulējis ar visiem seriāla varoņiem un, kā esot sastrādāties ar Zentu, kura pirms pāris nedēļām  arī bija „Suņu Būdas” viesis.

Raidījumam tuvojoties izskaņai, Kaimiņš, mulsinot kolēģi, apgalvoja, ka Ķesteris ir babņiks, jo pārgulējis ar pusi Latvijas, uz ko Ķesteris nespēja atbildēt, kā rezultātā,  raidījuma vadītājs „Suņu būdas” klausītājiem  paziņoja, ka mēs visi esam „Leona” bērni.

Karlīna Timofejeva/Foto: ekrānuzņēmums no video