Čigānzēns Rinaldo izaudzis par īstu veci. FOTO
Skat, kādas pārvērtības skārušas čigānzēnu Rinaldo, kuru agrāk pazinām kā bijušās Saeimas priekšsēdētājas Ingrīdas Ūdres dueta partneri
Slavenības
2013. gada 2. oktobris, 04:38

Čigānzēns Rinaldo izaudzis par īstu veci. FOTO

Jauns.lv

Čigānzēns Rinaldo īstajā vārdā Ritvars Sunītis (22), kurš popularitāti guva pirms sešiem gadiem tandēmā ar bijušo Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, startējot TV šovā „Divas zvaigznes” atlaidis bārdu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad Rinaldo piedalījās telekompānijas LNT dziedošo zvaigžņu šovā, viņš bija vēl gluži bērns. Puisim bija tikai 16 gadu, un filmēšanas aizkulisēs viņš bija viens no kautrīgākajiem šova dalībniekiem. Bet Rinaldo dueta partnere Ingrīda Ūdre (tagad Ingrīda Latimira) nekavējoties uzņēmās „mammas” lomu – perspektīvo romu dziedoni gan uzmundrināja pirms priekšnesumiem, gan, iedrošinot, sirsnīgi apkampa, kad bija jāpozē fotogrāfiem. Viņiem gan šovs beidzās ātrāk, nekā cerēts, kad Ingrīda īpaši emocionāli izpildīja dziesmu „Šeit ir Latvija!”

Pēc pāris gadiem Rinaldo atkal bija vērojams zilajos ekrānos, jo šoreiz viņš čigānu grupas „Riči” sastāvā savu talantu demonstrēja TV šovā „Dziedošās ģimenes”. „Riči”, pateicoties skatītāju atbalstam, nokļuva līdz pat finālam, piekāpjoties tikai Vītolu ģimenei. Nu jau Rinaldo bija sasniedzis pilngadību, un lepojās, ka viņam ir draudzene, kas viņu uz mēģinājumiem un koncertiem vizina sava tēva mersedesā. Meitene gan nespēja sadzīvot ar mīļotā slavu un aizņemtību muzicējot, un drīz abu kopīgie ceļi šķīrās.

Tagad jau trīs gadus Ritvara sirds pieder temperamentīgajai čigānu izcelsmes dziedātājai Annai Dribas, kas popularitāti guva ar savu dziedājumu šovā „O!Kartes akadēmija”. Tolaik Anna TV tiešraidē atklāja, ka viens no viņas lielākajiem sapņiem ir būt uz vienas skatuves ar grupu „Riči”. Kad pēc dažām nedēļām TV šova veidotāji viņai sniedza šādu iespēju, acumirklī mīlas dzirksts iemetās Annas un Rinaldo sirdīs. Lai gan abu attiecības ir kaislīgas, un viņi jau vairākkārt centušies pārtraukt kopdzīvi, ar gadiem pārītis tomēr „pierīvējies”, un tagad kopā jūtas laimīgi.

Kasjauns.lv Rinaldo atklāj, ka vairs nedzīvo Salaspilī Annas mammas dzīvoklī, bet gan ar draudzeni pārcēlušies uz Rīgu un nesen sākuši kopdzīvi. „Esam kopā jau trīs gadus, un bija pienācis laiks dzīvot atsevišķi no citiem,” atzīst Ritvars, kura briedums atspoguļojas arī viņa izskatā. Mūziķis ne tikai kļuvis krietni „būdīgāks”, bet arī uzaudzējis kuplu bārdu. Vēl nesen tā bijusi vēl garāka, viņš atklāj, piebilzdams: „Neiedomājos, ka varētu būt tik interesanti eksperimentēt ar izskatu, mainot bārdas garumu un formu. Seja ļoti mainās.” Draudzenei Annai Dribas Rinaldo bārda patīkot, jo padarot mīļoto puisi vīrišķīgāku.

Rinaldo kopā ar Ingrīdu Ūdri izpilda dziesmu „Šeit ir Latvija!”


Kasjauns.lv/ Foto: Inta Mengiša, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva