Magone Burka pēc Sipenieces vadītā TV šova ir bērna gaidībās. FOTO. VIDEO
Slavenības
2013. gada 10. decembris, 12:58

Magone Burka pēc Sipenieces vadītā TV šova ir bērna gaidībās. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Baibas Sipenieces-Gavares vadītā TV šovs „Saimnieks meklē sievu” finišs gaidāms jau nākamnedēļ. Šova vienīgajai saimniecei Magonei Burkai tas noteikti paliks atmiņā uz visu mūžu – lai arī ar izvēlēto iespējamo saimnieku, bijušo cietumnieku Venti viņa vairs nav kopā, Magone gaida bērniņu, domājams, meiteni.

Magone Burka pēc šovmenes Baibas Sipenieces-Gavares vadītajā TV šova „Saimnieks meklē sievu” ir bērna gaidībās.

„Cik skaists un daudzsološs bija sākums, tik skarbas un dramatiskas beigas,” sarunā ar žurnālu „Privātā Dzīve” stāsta Magone, kas pirms šova sākuma jau bija četrus gadus vecā dēla Roberta mamma. Šovā par potenciālo laulāto viņa izvēlējās Venti Vītolu un ar viņu devās pirmskāzu ceļojumā. „Diemžēl manas attiecības ar Venti bija kā vulkāna izvirdums, kas verd, dun, vārās un tad izvirst lavā, kas visu aprij,” žurnālam „Privātā Dzīve” atzīst Magone.

Viņa pastāsta, ka piedzīvojusi bildināšanu vairāku simtu ļaužu priekšā. „Nu jau tas vairs nav noslēpums – skaistais ceļojums vainagojās ar to, ka nu jau kādu laiciņu esmu mazuļa gaidībās. Jebkurš pāris par bērna pieteikšanos ļoti priecātos, taču man bija jāskumst, jo atkal palieku vientuļā māte, - nu jau ar diviem bērniem,” žurnālam paziņo šova dalībniece.

TV šovā izveidojās pāris Magone Burka un Ventis Vītols. Tagad Magone ir bērna gaidībās un spiesta mukt no mājām.

Proti, Venta aplidošana ar ziediem, tortēm un skaistām frāzēm  bijis vien prasmīgs uzvedums. Īstenība izvērtusies par murgu ar bēgšanu no mājām. „To, kas uzplauka starp mani un Venti, tagad drīzāk dēvētu par aizraušanos un miesaskāri, nevis mīlestību (..)” Magone arī atzīst, ka skaistākais, kas paliks atmiņā no šova būs gaidāmais bērns. „Man tā noteikti būs mazā meitiņa. Dzimumu gan droši zinās tikai janvārī , taču ļaudis runā, ka bērni sajūt, ko māmiņa gaida nākamo,” intervijā atzīst saimniekšova dalībniece Magone Burka.

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

Magones aktivitātes un ģimenes dzīve

gallery icon

Magones Burkas randiņš ūdens atrakciju parkā

gallery icon

Magone Burka TV3 šovā "Saimnieks meklē sievu" izvēlas līgavaini


Kasjauns.lv/ Foto: Rojs Maizītis, publicitātes foto