Labākais kriptovalūtas pelnīšanas plāns: ar CrytocoinMiner iespējams pelnīt katru dienu
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Labākais kriptovalūtas pelnīšanas plāns: ar CrytocoinMiner iespējams pelnīt katru dienu

Reklāmas projekts

Kā norāda starptautisku atzinību guvušais dizainers Areste, “Es sāku investēt kriptovalūtās tikai 2019. gadā. Pirms tam investēju nekustamajā īpašumā un akcijās. Esmu pieredzējis Y2K, 11. septembri, finanšu krīzi, pandēmiju un citas izmaiņas savā dzīvē. Turklāt, to visu esmu pieredzējis pēdējo 30 gadu laikā. Esmu piedzīvojis labākas un sliktākas dienas. Kā investoram, kas gatavojas došanai pensijā, šī ir neaizmirstama un ļoti aizrautīgā pieredze. ‘’

Pašreizējā kriptovalūtu tirgū es plānoju savus ieguldījumus kriptovalūtās pārvērst ikdienas peļņas ieguvei, jo pašreizējā ekonomiskā situācija man atgādina 2008. gada finanšu krīzi, kad vairāki labi zināmi uzņēmumi tika uz visiem laikiem slēgti. Šobrīd esošajā haotiskajā laikā nav zināms, vai esošie līdzekļi vēl joprojām ir vērtīgi inflācijas rezultātā. Tieši šī iemesla dēļ cilvēkiem ir jāapsver, kā ātri nopelnīt vairāk naudas. Turpmākajā rakstā es jums pastāstīšu par CrytocoinMiner mākoņrades platformu, kas ir palīdzējusi vairākiem tūkstošiem cilvēku.

Kas ir CrytocoinMiner? Vai šis rīks ir drošs?

Tas ir uzņēmums, kas dibināts 2018. gadā. Uzņēmums ir izveidojis vienkāršu un ērti lietojamu lapu, globālajam dalībnieku skaitam pieaugot līdz  3,7 miljoniem lietotāju. Uzņēmumu regulē FCA (Financial Conduct Authority) un tas darbojas LSE (Londonas vērtspapīru un biržu komisijas) un ASIC (Austrālijas Vērtspapīru un investīciju komisijas) uzraudzībā. FCA regulē finanšu pakalpojumus un uzņēmumus, kā arī pārrauga patērētāju intereses. Saskaņā ar statistiku, uzņēmums iegulda aptuveni 4,5% no globālās hash likmes.

Kā ir iespējams pievienoties CrytocoinMiner?

Tas ir ļoti vienkārši - apmeklējot oficiālo vietni, reģistrējoties un veiciet sev vēlamās darbības. Neskaidrību gadījumā ir skatīties speciāli veidotus apmācības video vai sazināties ar diennakts tiešsaistes klientu apkalpošanas servisu.

Cik izmaksā CrytocoinMiner, lai tas palīdzētu man pelnīt?

  1. Uzsākt peļņu ir iespējas jau no reģistrēšanās brīža.  Reģistrējoties jums tiks piešķirti 10 USD bez maksas, kā arī katru dienu pierakstoties, jūs varat saņemt 3% ikdienas procentu ienākumus.
  2. Iegādājoties līgumus ir iespējams nopelnīsit vairāk. CrytocoinMiner ir uzsācis daudzveidīgu līgumu sadarbības formu, ar dienas procentu likmi līdz 3%.

Piemēram, par šādu līgumu tiek maksāti procenti katru dienu:

Ieguldiet 10 000 USD, lai iegādātos BTC (Uzlabota skaitļošanas jauda) USD 10 000 vērtībā ar līguma periodu 50 dienas un līguma dienas procentu likmi 1,75%. Pasīvo ienākumu summa, ko varat iegūt katru dienu pēc pirkuma = 10 000 USD*1,75%=175 USD. Pēc 50 dienām jūsu pamatsumma un ienākumi var būt līdz 18 750 ASV dolāriem. Līguma skaitļošanas jaudas vērtība ir atšķirīga, ieguldījumu summa un termiņš, kā arī ienākumi ir atšķirīgi. Lūdzu, piesakieties oficiālajā CrytocoinMiner vietnē, lai skatītu citus līgumus.

Kas ir partnerprogramma?

Uzaiciniet savus draugus pelnīt naudu vietnē CrytocoinMiner, un jūs saņemsiet naudas atlīdzību 3% apmērā no draugu ieguldījumu summas. Ja jūsu draugi aicina savus draugus investēt, jūs saņemsiet naudas atlīdzību 1% apmērā no viņu ieguldījumu summas.

Ja vēlaties piedalīties mūsu naudas pelnīšanas biznesā, apmeklējiet mūsu oficiālo vietni CrytocoinMiner.com

Uzņēmuma vietne: CrytocoinMiner.com

Uzņēmuma e-pasts: info@crytocoinminer.com

Uzņēmuma adrese: 24 Grasmere Ave, Wexham Road, Slough, Apvienotā Karaliste