Paņemiet Lifetime Office 2021 par 28,75 € un Windows 11 Pro par 13,55 €! Paķeriet savus izdevīgos piedāvājumus, pirms tie ir pazuduši!
foto: Publicitātes foto
Auto un tehnoloģijas

Paņemiet Lifetime Office 2021 par 28,75 € un Windows 11 Pro par 13,55 €! Paķeriet savus izdevīgos piedāvājumus, pirms tie ir pazuduši!

Reklāmas projekts

Windows joprojām ir dominējošā operētājsistēma, un lielākā daļa cilvēku to izmanto darbā un skolā. Tā kā Windows 11 Pro parasti maksā vairāk nekā 200 ASV dolāru, dažiem cilvēkiem Windows 11 Pro var šķist nedaudz dārga.

Ja vēlaties atjaunināt programmatūru līdz jaunākajai un pa ceļam ietaupīt arī nopietnu naudu, jūs priecāsieties uzzināt, ka Godeal24 ir piedāvājusi milzīgu atlaidi, izmantojot programmatūras mega izpārdošanu. Windows 11 pro oriģinālā atslēga ir tikai 13,55 €! Pasūtiet tagad, un jūs ietaupīsiet 90%! Pirms pasūtījuma veikšanas noskaidrojiet, vai jūsu mašīna atbilst operētājsistēmas prasībām. Turklāt jūs varat iegādāties arī Office 2021 Pro Plus par pieņemamu cenu - mūža atslēgu par 28,75 €! Paņemiet visas Office lietojumprogrammas tikai par 10% no sākotnējās cenas! Jūsu ceļš uz efektīvāku, savienotāku un dinamiskāku digitālo pieredzi sākas ar Microsoft modernākā komplekta atslēgām. Pārbaudiet Godeal24 piedāvāto izdevīgo piedāvājumu, lai pārliecinātos, ka nepārmaksājat.

Godeal24 pašreizējie piedāvājumi: biroja, Windows un cita programmatūra

Biroja piedāvājumi Godeal24, Cenas derīgas ar atlaides kodu: SGO62

2023. gads iezīmēs svarīgu pavērsienu Windows 11, jo tajā tiks ieviestas vairākas jaunas funkcijas un uzlabojumi. To vidū ir arī uzdevumu joslas pārvelkšana, mākslīgais intelekts un citas funkcijas. Windows 11 Pro Godeal24 par 13,55 € ļauj izmantot bing tērzēšanu, kas drīzāk ir īsceļu, nevis integrēta, taču joprojām ir diezgan noderīga.

Piedāvājumi Windows par Godeal24

Cenas derīgas ar atlaides kodu: SGO50

Kombinētie pirkumi ļauj viegli pārvietoties pa datorsistēmas programmatūru!

Neaizmirstiet izmantot atlaides kodu SGO62

Iespēja, kas jums, iespējams, nav vajadzīga, bet man tā ir vajadzīga, jo klients ir Dievs!

Godeal24 sākumā ir programmatūras rīku veikals, tāpēc visi rīki ir dārgums!

Kā Godeal24 var būt tik lēts? Kas jums par to jāzina?

- Ir svarīgi zināt, ka ir divu veidu licences - komerciālā licence, ko var iegādāties arī Microsoft interneta veikalā, un OEM licence, kas nozīmē Original Equipment Manufacture. Abām ir vienāda funkcionalitāte.

- Eiropas Savienībā saskaņā ar Eiropas Kopienu Tiesas lēmumu lietotās programmatūras pārdošana ir pilnīgi likumīga.

- Tomēr abu versiju atbalsts un lietošana atšķiras. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt oriģināliekārtu ražotāju versija ir piesaistīta aparatūrai, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

Godeal24.com interneta veikalā tiek pārdotas tā sauktās OEM licences. Tās no Microsoft iegādājās uzņēmumi, kas montē, piemēram, personālos un klēpjdatorus, par izdevīgāku cenu nekā komerciālās. Dažas OEM kopijas sākotnējie klienti neizmanto, bet tās tiek pārdotas komerciāli.

- Godeal24.com pārdod aptuveni 1500 licenču visā pasaulē dienā, tātad katru minūti tiek nopirkta viena licence. Garantijas atmaksa notiek tikai 1 procentā gadījumu. Turklāt viņi garantē, ka visas licences ir derīgas, un piedāvā arī 1 GADA SERVISA GARANTIJU, kas pasargā jūs no papildu izmaksām par produkta nomaiņu un apkopi.

Iepērkšanās Godeal24 ir vienkārša, kas atbalsta dažādas maksājumu metodes, tostarp PayPal vai kredītkartes. Jūs saņemsiet savus produktus uzreiz pēc pasūtījuma veikšanas, negaidot vairākas dienas. Ja pirms vai pēc pasūtījuma veikšanas jums rodas kādi jautājumi, varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu pa e-pastu service@Godeal24.com.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Godeal24.