foto: Shutterstock
BTC, ETH un XRP varētu strauji pieaugt “vēršu skrējienā"
Bizness un ekonomika
2024. gada 11. jūnijs, 16:59

BTC, ETH un XRP varētu strauji pieaugt “vēršu skrējienā"

Reklāmas projekts

Saskaņā ar Steingrābers prognozēm, "vēršu skrējiena" maksimumā BTC varētu sasniegt 25 000 dolārus, ETH 25 000 dolārus un XRP 250 dolārus.

Čads Steingrābers, kriptovalūtas kopienas pārstāvis, ir izraisījis ažiotāžu ar savām nesenajām bullish prognozēm attiecībā uz galvenajām kriptovalūtām tirgū, īpaši XRP. Lai gan Bitcoin un Ethereum šogad ir guvuši ievērojamus ieguvumus, Ripple in nedaudz atpalicis. 

Steingrābers tomēr uzskata, ka XRP ir gatavs strauji pieaugt, tirgus ciklam progresējot. XRP/USD kurss jaunās nedēļas sākumā bija nedaudz zem 0,50 ASV dolāriem.

Steingrābers ir izvirzījis ambiciozas prognozes trim galvenajām kriptovalūtām, Bitcoin, Ethereum un XRP, viņa prognozes “vēršu skrējiena” augšagalā 2025. gadā: Bitcoin (BTC ) - 250 000 ASV dolāri, Ethereum (ETH) - 25 000 ASV dolāri un Ripple (XRP) - 250 ASV dolāri.

Šīs prognozes atbilst vispārējam noskaņojumam par nobriedušu “vēršu tirgu”, kurā iedibinātās kriptovalūtas piedzīvo ievērojamu izaugsmi. Tomēr tieši XRP prognoze īpaši piesaistīja kriptovalūtas kopienas uzmanību. Daudzi ir sajūsmā par šī digitālā aktīva perspektīvām, kas, salīdzinot ar pašreizējo cenu 0,49 ASV dolāriem, pieaugs par 50 558%.

Ir paredzams, ka ne tikai lielākās kriptovalūtas piedzīvos lielu izaugsmi, bet arī jaunākie kriptovalūtu projekti kā PlayDoge, WienerAI un Base Dawgz.

PlayDoge piesaista vairāk nekā 3,7 miljonus ASV dolāru

PlayDoge veiksmīgi uzsāka iepriekšpārdošanu, nepilnu divu nedēļu laikā savācot vairāk nekā 3,7 miljonus ASV dolāru. 

foto: Publicitātes foto

Šī uz mobilajām ierīcēm balstītā P2E spēle pārveido leģendāro Doge mēmu par Tamagotchi stila virtuālo mājdzīvnieku. Jums ir jābaro, jāapmāca, jāizklaidē un jāspēlējas ar savu suni virtuālajā pasaulē. To darot jūs nopelnāt $PLAY žetonus

Turklāt jūs varat “iesaldēt” savus žetonus par APY 298%. Platformā ir “iesaldēti” vairāk nekā 63 miljoni žetonu. 

Šī mēmu monēta izceļas ar novatorisku nostalģiskas virtuālās mājdzīvnieku aprūpes un progresīvās blokķēdes tehnoloģijas saplūšanu. 

PlayDoge iepriekšpārdošanas sasniegumi liecina, ka 2024. gadā $PLAY varētu pieaugt no 10 līdz 20 reizēm un vēl vairāk pieaugt 2025. gadā “vēršu skrējiena” augšgalā.

Šobrīd varat iegādāties šo mēmu monētu par iepriekšpārdošanas cenu. Taču ar katru nākamo iepriekšpārdošanas posmu $PLAY žetonu cena pieaugs.

WienerAI iepriekšpārdošanā savāc vairāk nekā 5,3 miljonus ASV dolāru

WienerAi ir vēl viena mēmu kritpovalūta, kurā investēt. Tā apvieno mēmu kultūru ar MI tehnoloģiju. 

$WAI žetons ir ERC-20 žetons, kura pamatā ir Ethereum tīkls, kas ir lielisks žetona sākums. WienerAI kopējais $WAI žetonu piedāvājums ir 69 miljardi žetonu, no kuriem 30% ir novirzīti iepriekšpārdošanai, kas notiek tieši tagad. Turklāt 20% no žetonu piedāvājuma ir rezervēti kopienas balvām.

foto: Publicitātes foto

Pateicoties MI tirdzniecības bota funkcijām un nulles maksām, tas varētu kļūt par iedeālu ieguldījumu iespēju investoriem. Turklāt tas piedāvā 208% atlīdzību par $WAI žetonu iesaldēšanu. 

WienerAI līdz šim ir savācis vairāk nekā 5,3 miljonus ASV dolāru savā iepriekšpārdošanā. Paredzams, ka “vēršu skrējiena” laikā $WAI žetoni varētu pieaugt līdz pat 10x, atnesot lieliskas peļņas iespējas agrīnajiem investoriem.

Share-to-Earn modelis veicina Base Dawgz “vīrusa” pieaugumu

Base Dawgz tikai vienas nedēļas laikā ir savācis gandrīz 1 miljonu ASV dolāru savā iepriekšpārdošanā. Base Dawgz ir labākā kriptovalūtu iepriekšpārdošanā, kurā ieguldīt naudu. 

Base Dawgz iepriekšpārdošanas cena palielinās ik pēc dažādm dienām, pašreizējā $BASE žetonu cena ir 0,00502 ASV dolāri. Investori var izmantot ETH, BNB, AVAX vai SOL iepriekšpārdošanas laikā.

foto: Publicitātes foto

Lai gan Base Dawgz daudzķēžu iespējas un iepriekšpārdošana rada lielu atsaucību, tieši projekta “Share-to-Earn” mārketinga shēma var radīt sprādzienbīsatmu potenciālu. 

Koncepcija ir vienkārša - Base Dawgz stimulē savu kopienu dalīties un reklamēt projektu sociālajos medijos. 

Izveidojot saturu, piemēram, mēmes vai videoklipus, kopienas dalībnieki var nopelnīt punktus, kurus var izmantot lai apmainīt pret $DAWGZ žetoniem, kad iepriekšpārdošana būs beigusies.

Jo vairāk lietotāju pievienojas un iesaistās satura dalīšanā, $DAWGZ projekts kļūst plašāk atpazītsams. 

Daudzi kriptovalūtu analītiķi uzskata, ka $DAWGZ varētu kļūt par “nākamo BRETT žetonu”, kas pieauga par vairāk nekā 307% kopš izlaišanas brīža.