foto: Publicitātes foto
99Bitcoins izlaiž 99 999 ASV dolāru vērtu airdrop dāvanu
Bizness un ekonomika
2024. gada 18. aprīlis, 09:12

99Bitcoins izlaiž 99 999 ASV dolāru vērtu airdrop dāvanu

Reklāmas projekts

Neskaitāmas nesenās airdrop kriptovalūtas pēc palaišanas biržās ir devušas milzīgus ieguvumus investoriem. Vai 99Bitcoins airdrop eksplodēs?

Kriptovalūtu airdrops kļūst arvien vairāk par neatņemamu nozares ekosistēmas sastāvdaļu. 

No vienas puses, airdrops atalgo kopienas. 

Taču, no otras puses, tie bieži vien izraisa nepārspējamu ažiotāžu, tādējādi kļūstot par vienu no efektīvākajām kriptovalūtas mārketinga stratēģijām.

Pašlaik karstākais kriptovalūtu airdrop, kurā ieguldīt ir 99Bitcoins, piedāvājot dalībniekiem 99 999 ASV dolāru vērtībā BTC visā kampaņas laikā.

99Bitcoins airdrop ir izdevīgs investoriem

Jaunais 99Bitcoins airdrop ir izcils piemērs kriptovalūtu inovācijām. Tas apvieno mārketinga spējas ar progresīvu tokenomiku, lai atalgotu visas iesaistītās puses.

99Bitcoins ir slavens kriptovalūtu ziņu medijs, kas tika izveidots 2013. gadā. Tas konkurē ar CoinDesk, Cointelegraph un CryptoSlate.

Demonstrējot vadošo izpildi, komanda ir laidusi klajā vietējo kriptovalūtu $99BTC. To pašlaik var iegādāties iepriekšpārdošanā un tie, kas iegādājas, var piedalīties airdrop dāvanā.

foto: Publicitātes foto

$99BTC piedāvā īpašniekiem virkni priekšrocību, piemēram, ekskluzīvus apmācību kursus, tirdzniecības signālus, VIP kopienas grupas un balvas (pašlaik APY ir vairāk nekā 4500%).

Iepriekšpārdošanas dalībnieki var iekļūt airdrop kampaņā:

  1. 1. Reģistrējoties galvenajā 99Bitcoins.com vietnē
  2. 2. Sekojot līdzi projekta sociālo mediju kanāliem
  3. 3. Iesniedzot savu Bitcoin maka adresi
  4. 4. Iesniedzot maka adresi, ko viņi izmantoja, lai iegādātos žetonus iepriekšpārdošanā

Līdzās potenciālajām masveida BTC airdrop balvām, iepriekšpārdošanas dalībnieki gūst labumu arī no $99BTC žetona. Pateicoties dāsnajai APY likmei un lielam cenas pieauguma potenciālam, 99Bitcoins airdrop un iepriekšpārdošana ir abpusēji izdevīga.

Kā norādīts vietnē presale.99bitcoins.com, Bitcoin uz pusi samazināšanai arī varētu būt būtiska nozīme, lai pēc iepriekšpārdošanas palielinātos $99BTC cena. Analītiķi sagaida, ka, pieaugot cenai, nozarē ienāks vairāk jaunpienācēju, palielinot pieprasījumu pēc 99Bitcoins platformas, kas arī dotu labumu $99BTC cenai. 

Šīs 5 airdrop kampaņas “eksplodēja” - vai $99BTC ir nākamā?

Pateicoties airdrop atlīdzību pievilcībai un plašajiem sasniegumiem, investori ir ieplūduši 99Bitcoins iepriekšpārdošanā, un kampaņa jau ir piesaistījusi vairāk nekā 400 000 ASV dolārus.

Tomēr tie, kas saprot airdrop sarežģīto tirgus dinamiku, nav pārsteigti par investoru pieplūdumu. Tas ir tāpēc, ka neskaitāmas nesenās airdrop kriptovalūtas pēc palaišanas biržās ir devušas milzīgus ieguvumus.

Pašlaik visievērojamākā ir Ondo, kas 52,1% no saviem piedāvājumiem atvēlēja kopienas balvām, tostarp airdrop. Pašlaik CoinMarketCap vietnē tas ir populārs, un tā cena parāda milzīgu spēku, pamatojoties uz baumām, ka BlackRock pērk žetonu.

foto: Publicitātes foto

Līdzīgi starpķēžu komunikācijas protokols Wormhole un peļņas ģenerējošais satbilu monētu protokols Ethena šomēness palaida airdrop un ir “eksplodējušas”, sasniedzot vairāk nekā 1 miljardu ASV dolāru.

Citi veiksmīgie piemēri ir Solana augstākās kvalitātes DEX, Jupiter, kura tirgus vērtība ir 1,4 miljardi ASV dolāru, un Solana memu monēta MEW, kuras tirgus vērtība ir 477 miljoni ASV dolāru, kas ir palielinājusies par 80%.

Viena kopīga lieta, kas visiem šiem projektiem bija, bija esoša lietotāju kopiena un labi izveidots produkts vai pakalpojums.

Tomēr salīdzīnājumā ar 99Bitcoins, šie sasniegumi ir bullish, ņemot vērā projekta ilgāka perioda sasniegumu nekā jebkuram no iepriekš minētajiem projektiem. 

99Bitcoins iepriekšpārdošanas sīkāka apskate

$99BTC kalpos kā lietderības žetons 99Bitcoins galvenajā platformā “Learn-to-Earn”, kas cenšas panākt masveida ieviešanu, izmantojot kriptovalūtu stimulus un sarežģītu tokenomiku.

Kopš darbības uzsākšanas 2013. gadā 99Bitcoins ir kļuvis par nozares līderi, lepojas ar vairāk nekā 2,8 miljoniem lietotāju, kas pierakstījušies e-pasta jaunumiem un 700 000 YouTube abonentu, kā arī ar savu pirmo ziņu vietni. 

Kriptovalūtu veiksmīgie Play-to-Earn un Move-to-Earn modeļi 2023. gadā ieguva satriecošu tirgus vērtību 8,9 miljardu ASV dolāru vērtībā. Tagad 99Bitcoins ir pionieris nākamajai atlīdzības evolūcijai Learn-to-Earn.

foto: Publicitātes foto

Kopējais piedāvājums ir 99 miljardi žetonu, no kuriem 10,5% ir atvēlēti iepriekšpārdošanai, 14% - “iesaldēšanas” atlīdzībām, 27,5% - projekta fondam, 17% - kopienas balvām, 8% - likviditātei un 23% - mārketingam.

Pašlaik iepriekšpārdošanā žetoni ir pieejami par 0,00101 ASV dolāriem, taču tā pieaugs kampaņas laikā. Nepalaidiet garām pašreizējo zemo cenu.