foto: Publicitātes foto
Dogecoin20 piesaista 10 miljonus ASV dolāru
Bizness un ekonomika
2024. gada 28. marts, 10:26

Dogecoin20 piesaista 10 miljonus ASV dolāru

Reklāmas projekts

Kriptovalūtu tirgum kāpjot uz augšu, Bitcoin šobrīd tirgojas par 70 000 dolāru, bet Dogecoin20 piesiastījis jau vairāk nekā 10 miljonus ASV dolāru.

Kriptovalūtas nedēļu sāka ar spēcīgu kāpumu, atkāpjoties no nesenajiem zaudējumiem, jo Bitcoin atkal uzrādā “bullish” impulsu, šobrīd tirgojoties par vairāk nekā 70 000 ASV dolāru. 

Pēdējo nedēļu laikā Bitcoin cenu galvenokārt noteica bezprecedenta tirdzniecības apjoms no tūlītējiem ETF.

Pašreizējais kāpums liecina par iespējamu nesenās korekcijas beigu kriptovalūtu trigos, kur pagājušajā nedēļā BTC nokritās zem 61 000 ASV dolāra no rekordliela augstuma 73 000 ASV dolāriem, kā arī mērenu pieplūdumu jaunos ASV biržā kotētos Bitcoin ETF fondos un Gryscale GBTC fonda pārdošanas pieaugumu.

Bitcoin varētu sasniegt jaunus visu laiku augstākos rādītājus pēc tam, kad tā konsolidācijas modelis ir izlauzies uz augšu, teikts analītikas uzņēmuma 10x Research pirmdienas ziņojumā. 

Turklāt kriptovalūtu tirgus ir arī saglabājis optimismu saistībā ar aprīlī gaidāmo Bitcoin samazināšanās uz pusi notikumu.

Neskatoties uz neseno Bitcoin cenas korekciju, daudzi analītiķi joprojām paredz jaunu “buļļu ciklu”, ko izraisīs uz pusi samazinājums. 

Arī atklātā interese par kriptovalūtu fjūčeru tirgiem pieaug, kas liecina par pieaugošu aktivitāti un pozitīvu noskaņojumu.

Bitcoin nesenā atveseļošanās ir izraisījusi optimisma vilni visā kriptovalūtu tirgū, taču arī viena no jaunākajām memu kriptovalūtām Dogecoin20 gūst labumu, jo tā parsniedz 10 miljonus ASV dolāru iepriekšpārdošanā.

Pēdējā iespēja piedalīties Dogecoin20 iepriekšpārdošanā pirms palaišanas DEX

Savācis 10 miljonus ASV dolāru nedaudz vairāk nekā vienas nedēļas laikā, Dogecoin20 ātri kļūst par tirgus karstāko memu monētu.

foto: Publicitātes foto

Investori pašlaik saskaras ar pēdējo iespēju piedalīties Dogecoin20 iepriekšpārdošanā pirms tā izlaišanas DEX, kas notiks 20. aprīlī. 

$DOGE20 žetonu iepriekšpārdošanas cena ir 0,00022 ASV dolāri. Tomēr cenu noteiks piedāvājums un pierasījums , tiklīdz žetoni būs pieejami kriptovalūtas biržās. Tas varētu nozīmēt, ka tie, kas nokavē iepriekšpārdošanu, varētu maksāt daudz augstāku cenu.

DEX palaišana starptautiskajā Doge dienā

Memu monētu fanātiķi 20. aprīli ir nosaukuši par starptautisko Doge dienu, izraisot ikgadēju interesi par memu monētām šajā periodā.

foto: Publicitātes foto

Imesels tam, ka 20. aprīlis ir Doge diena, jo tā it kā esot Elona Maska mīļākā diena. Masks ir ievērojama figūra memu monētu industrijā, kas ir galvenā Dogecoin 2021. gada panākumu sastāvdaļa.

Starptautiskā Doge diena vēsturiski izraisa milzīgu uztraukumu kriptovalūtu tirgū, kur Dogecoin 2023. gadā pieauga par vairāk nekā 50%.

Līdz nākamajai Doge dienai ir atlicis mazāk nekā mēnesis, un tiek gaidīta memu monētu sacelšanās.

Piemērotā veidā Dogecoin20 tajā dienā sāks darboties DEX, nodrošinot savlaicīgu iespēju jaunajiem investoriem ienākt tirgū, kamēr uztraukums ir visaugstākais.

Lai gan tā potenciāls ir redzams, Dogecoin20 bezprecedenta iepriekšpārdošanas panākumi un tuvums Dogecoin žetonam piedāvā daudzsološu perspektīvu.

Memu kriptovalūta ar lietderību

Dogecoin20, kas pārsniedz memu monētu normas, ir pārliecinošs finanšu inovāciju un memetiskā aizraušanās sajaukums.

Projekts turpinās tur, kur Dogecoin pārtrauca, iekapsulējot savu dzīvīgumu, vienlaikus sniedzot taustāmus ieguvumus, lai gūtu ilgstošus panākumus.

Kad Billijs Markus un Džeksons Palmers 2013. gadā jokojot izveidoja Dogecoin, viņiem nebija ne jausmas, ka tas izvērsīsies par globālu sensāciju, kas būs galvenā revolūcija pret tradicionālajām finansēm. Bet tieši tā arī notika.

Dogecoin astronomiskais pieaugums bija iespaidīgs, taču tā neuzmanīgā izveide atstāja caurumus projektā, un kritiskās problēmas netika risinātas. Šeit iespīd Dogecoin20.

foto: Publicitātes foto

Izmantojot savu vadošo Stake-to-Earn mehānismu, Dogecoin20 lietotāji var apvienot savus ieguldījumus, izmantojot personīgo finanšu guru popularizēto koncepciju “Lieciet naudai strādāt jūsu vietā”. Dogecoin20 “iesaldētāji” var iegūt 97% APY, taču tas samazināsies, jo tiks “iesaldēti” vairāk žetoni.

Papildinot savus novatoriskos centienus, Dogecoin20 lepojas ar ierobežotu 140 miljardu žetonu piedāvājumu. Tas atbilst “saprātīgas naudas” principam, ko aizsācis Satoši Nakamoto, veidojot Bitcoin, palīdzot novērst inflāciju un nodrošināt, ka aktīvs laika gaitā saglabās savu vērtību. Tikmēr Dogecoin piedāvājums nav ierobežots, tāpēc tas ir jutīgs pret cenu samazināšanos.

Saglabājot dinamisko būtību, kas padarīja Dogecoin ikonisku, Dogecoin20 baltajā grāmatā ir norādīts, ka tā iemiesos monētas filozofiju “ikddienā dari tikai labu”.

Tajā ir izklāstīti plāni “novirzīt savu ietekmi, lai atbalstītu labdarības iniciatīvas, kopienas projektus un cēlus mērķus”.

Galu galā šī pieeja rada harmonisku līdzsvaru, nodrošinot līdzās pastāvēšanu ažiotāžai un ilgmūžībai. 

Un, tā kā tā drīzumā tiks uzsākta biržā, analītiķi ļoti skatās uz Dogecoin20 nākotnes trajektoriju.

Ņemot vērā lielo interesi, Dogecoin20 izskatās, ka gatavs lielam pieaugumam pēc DEX palaišanas. Apmeklējiet Dogecoin20