foto: Publicitātes foto
Kā jūs varat neizmantot Microsoft Office 2021 mūža licenci par 27,75 €, ja jums ir nepieciešams strādāt datorā?
Auto un tehnoloģijas
2024. gada 13. marts, 09:15

Kā jūs varat neizmantot Microsoft Office 2021 mūža licenci par 27,75 €, ja jums ir nepieciešams strādāt datorā?

Reklāmas projekts

MS Office 2021 apvieno mūsdienīgu funkcionalitāti un lietotājam draudzīgu saskarni, lai uzlabotu produktivitāti, sadarbību un radošumu.

Iespējams, jūs jau esat iepazinušies ar Microsoft Office, bet, iespējams, datorā nav šīs programmatūras vai jums ir jāatjaunina vecāka versija. Šobrīd Keysoff piedāvā programmatūras superizpārdošanu ar šīs populārās programmatūras jaunāko versiju Microsoft Office 2021 tikai par 27,75 €, kurā ir tādas jaunas funkcijas kā kopīga dokumentu veidošana, tintes rīki, tulkojumi un mākslīgā intelekta rediģēšanas režīms. Ja esat Mac lietotājs, Microsoft Office 2021 Home and Business for Mac ir tikai 59,99 €. Turklāt, ja jums ir vairāk nekā viens dators, iesakām iegādāties MS Office 2021 (5 datori) par 77,15 € jeb 15,43 € par katru datoru.

Pēc iegādes jūs saņemsiet lejupielādes saiti un programmatūras licences atslēgu, lai savā datorā instalētu Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher un Access. tā kā tas nav Microsoft 365, jūs maksājat vienu reizi, un jums ir piekļuve uz mūžu! visām šīm lietojumprogrammām (vienā jūsu izvēlētā ierīcē). Vienīgais šī pakalpojuma trūkums ir tas, ka, lai to lejupielādētu, jums ir jābūt instalētai operētājsistēmai Windows 10 vai 11.

Keysoff's Office produktu klāsts(ievadiet atlaides kodu SM62)

Lejupielādējiet Windows 11 Pro par 13,66 € no Keysoff, pirms instalējat Microsoft Office, un izbaudiet uzlabotu lietotāja dizaina pieredzi un plašu jauno drošības funkciju klāstu. Lūk, tikai daži no Windows 11 Pro komplektā iekļautajiem elementiem:

  • Drošība un datu aizsardzība: Windows Informācijas aizsardzība nošķir personiskos un darba datus. BitLocker Encryption šifrē datus cietajā diskā, padarot tos nelasāmus bez pareizās atslēgas.
  • Attālā darbvirsmas piekļuve no jebkuras vietas.
  • Virtualizācijas tehnoloģija vairāku operētājsistēmu darbināšanai vienā datorā.

Keysoff's Windows klāsts (ievadiet atlaides kodu SM50)

Keysoff Windows + Office klāsts (ievadiet atlaides kodu SM62)

Vairumtirdzniecības ekskluzīvas cenas Keysoff, nav nepieciešams atlaides kods!

Izmantojot Keysoff, jums būs pieejama tūlītēja digitālā lejupielāde un produktu atslēgas, kā arī lielisks klientu serviss. Tāpēc dodieties uz Keysoff tagad, lai šīs ziemas laikā iegūtu Microsoft Office mūža licenci tikai par nelielu daļu no sākotnējās cenas.

(Sazinieties ar Keysoff: service@keysoff.com).

Kā maksāt?

  1. Pievienojiet produktu iepirkumu grozam, ievadiet pāra kodu "SM62" vai "SM50" un pēc apstiprinājuma noklikšķiniet uz "Turpināt apmaksu".
  2. Pēc nepieciešamās informācijas aizpildīšanas noklikšķiniet uz "cwalletco", lai izvēlētos maksājuma metodi. Jūs varat maksāt, izmantojot Paypal vai kredītkarti.

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Keysoff".