Izvēlieties brīnišķīgu dāvanu savam mīļotajam no Keysoff! Office 2021 Pro ir tikai 15,05 €!
Auto un tehnoloģijas
2024. gada 18. februāris, 12:13

Izvēlieties brīnišķīgu dāvanu savam mīļotajam no Keysoff! Office 2021 Pro ir tikai 15,05 €!

Sadarbības projekts

Dāvanas izvēle Valentīna dienai var būt grūts uzdevums. Jo jāņem vērā gan preču cena, gan praktiskums. Spēcīgs produktivitātes komplekts būtu lieliska ideja kā dāvana Valentīndienā! Office 2021 Pro Plus, Microsoft vadošajam biroja komplektam, ir izcila veiktspēja un funkcionalitāte, nodrošinot vēl nebijušu atbalstu jūsu tuvinieku darbam un radošumam.

Kā visrentablākais darījums Keysoff izlaiž Valentīna dienas trako darījumu. Tagad Office 2021 Pro Plus ir pieejams īpašā izpārdošanā tikai par 25,75 €, un Mac lietotāji var iegādāties Office 2021 Home and Business par 49,25 €. Keysoff piedāvā vairāku atslēgu paketi, cena ir ievērojami lētāka. Office 2021 Pro Plus cena ir 15,05 €/dators.

Šajā pārdošanā ir iekļauta arī Windows 11 Pro, Microsoft jaunākā operētājsistēmas iterācija. Par 13.55€ var dabūt gludu MS OS. Nav šaubu, ka atslēgu pakete būs lētāka! Iegūstiet labākos Keysoff piedāvājumus un iegādājieties to savam mīļotajam! Priecīgu Valentīna dienu!

Milzīga atlaižu zona! Grūti iedomāties!

Iegādājieties vairāku atslēgu komplektu, lai baudītu lielākas atlaides!

Windows un Office pakotne ietaupa vairāk! (Atlaides kods: VZK62)

50% ATLAIDE vairākām Windows operētājsistēmām un Office (Atlaides kods: VZK50)

Kā tas var būt tik lēts Kas par to jāzina?

Ir svarīgi atzīmēt, ka ir divu veidu licences. Commercial, ko var iegādāties arī Microsoft vietnē, un OEM, kas apzīmē Original Equipment Manufacturer. Funkcionalitātes ziņā tie ir identiski.

Saskaņā ar Eiropas Savienības Tiesas lēmumu lietotās programmatūras atslēgas Eiropas Savienībā var pārdot pilnīgi legāli.

Tomēr starp abām versijām pastāv atšķirības atbalsta un lietojuma ziņā. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt OEM versija ir saistīta ar aparatūru, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

Interneta veikals Keysoff.com pārdod OEM licences

Keysoff.com katru dienu pārdod aptuveni 1500 licenču visā pasaulē.Garantijas kompensācija tiek aktivizēta tikai vienā procentā gadījumu.

Keysoff nodrošina, ka visas licences ir derīgas, un tajā pašā laikā piedāvā 1 GADU PAKALPOJUMU GARANTIJAS, lai pasargātu jūs no papildu produktu nomaiņas un uzturēšanas izmaksām.

Pateicoties augstas kvalitātes produktiem un profesionālu servisu, Keysoff ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmes no reāliem TrustPilot lietotājiem ar vērtējumu 4,8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss

Sazinieties ar Keysoff: service@keysoff.com

Raksts tapis sadarbībā ar "Keysoff"