Izmanto Mans Rimi karti un ietaupi 130 eiro!
Bizness un ekonomika
2023. gada 5. decembris, 12:41

Izmanto Mans Rimi karti un ietaupi 130 eiro!

Jauns.lv

Klāt ziema, kad izdevumu ir krietni vairāk, tāpēc jo rūpīgāk jāizmanto katra iespēja ietaupīt un gūt kādu labumu. Viena no šādām iespējām ir sākt aktīvi lietot Mans Rimi karti. Nolēmām izpētīt, cik daudz var ietaupīt un uzkrāt Mans Rimi kartē naudu, pēc iespējas vairāk izmantojot piedāvājumus veikalā un pie sadarbības partneriem.  

Jo vairāk tērē, jo vairāk nopelni

Šobrīd iepirkties Rimi veikalos ir īpaši izdevīgi, jo nu jau kādu laiku darbojas jauna, daudzpakāpju Mans Rimi kartes lojalitātes programma. Lai tajā piedalītos tev vajag tikai Mans Rimi karti – plastikāta vai digitālo. Tātad, ja tu Rimi veikalā viena mēneša ietvaros, iztērē 80 eiro un katru reizi, veicot pirkumu noskenē Mans Rimi karti, tad tavā Mans Rimi kontā tiek ieskaitīta naudas summa, kas atbilst 1 % no pirkuma summas, ko vari tērēt jau šomēnes vai nākamajā mēnesī. Ja mēnesī iztērē no 80–300 eiro, tavā Mans Rimi kartes kontā atgriežas 2 % no pirkuma summas un šo naudu varēsi tērēt nākamajā mēnesī. Bet, ja tavi ikmēneša tēriņi pārsniedz 300 eiro, tu nopelni 2,5 % no pirkuma summas, ko iztērēt nākamajā mēnesī. Tātad, var teikt tā – ja šomēnes iztērē 300 eiro, nākamajā mēnesī Rimi tev uzsauks, piemēram, pienu, sviestu, maizi un vēl desu, jo tavā Rimi kontā būs iekrājušies 7,5 eiro.

Neturi maciņā – izmanto!

Mans Rimi karte dod iespēju uzkrāt naudu kartes kontā ne tikai iepērkoties Rimi veikalos, bet arī pie sadarbības partneriem. Turklāt šobrīd, Rimi karte ir pieejama arī digitālā formātā – viss, kas jāizdara jāinstalē Rimi aplikācija viedtālrunī. Ar digitālo karti vari aizstāt plastikāta, turklāt tā vienmēr būs tev līdzi – telefonā un varēsi to parocīgi izmantot.

Tā, piemēram, Neste degvielas uzpildes stacijā pērkot degvielu un vējstikla šķīdumu, tavs Mans Rimi kartes konts papildināsies par 2,5 centiem par katru nopirkto litru. Lai bonuss ienāktu tavā Mans Rimi kartes kontā vispirms apmaksas terminālā jāievieto plastikāta Mans Rimi kartīte vai jānoskanē digitālā Mans Rimi karti un pēc tam jāveic maksājums. Vēl ērtāk būs, ja apvienosi savu Mans Rimi karti ar Neste karti, jo tad veicot pirkumu, Mans Rimi karte nebūs jāskenē. Nopērc 4 litrus vējstikla šķidruma un 40 litrus degvielas un 1,1 eiro jau tavā kontā!

Dodoties uz Benu aptieku arī ņem līdzi Mans Rimi karti un uzrādi to aptiekāram, jo 3% no pirkuma summas nonāks tavas Mans Rimi kartes kontā. Tātad, ja mēnesī aptiekā iztērē 30 eiro, konts papildināsies par 90 centiem.

Ja sūti paciņas ar Omniva pakomātu, par katru sūtījumu saņemsi 10 centus Mans Rimi kartes kontā. Tikai atceries, ka sūtījums ir jānoformē www.mana.omniva.lv, jo pie pakomāta izmantot Mans Rimi kartes priekšrocības nav iespējams.

Arī pērkot Cinamon kino biļetes mājaslapā un tur ievadot savas Mans Rimi kartes numuru, tavs konts tiks papildināts ar 2 % no iztērētās summas.

Dažkārt cilvēki pret šādiem piedāvājumiem izturas ļoti skeptiski, jo viņiem šķiet, ka ieguvums nav neko vērts. Bet, kaut arī neliels, šāds ieguvums var būt patīkams bonuss. Improvizējam!

Piemēram, ja šomēnes nopirki 2 litrus logu šķidruma un 50 litrus degvielas Neste uzpildes stacijā, Benu aptiekā iepirkies par 40 eiro, nosūtīji 3 paciņas ar Omniva pakomātu un aizgāji ar ģimeni (4 cilvēki) uz kino tad tavs Mans Rimi kartes konts papildinājās par 3,3 eiro.

Ja vēl tavai ģimenei ir Goda ģimenes statuss, tad izmantojot Mans Rimi karti un pērkot Rimi preču zīmes produktus (bez atlaides) kartes kontā ieripos 5 % no produktu cenas. Lai nauda nonāktu kontā, pirms apmaksas, karšu terminālī novelc Goda ģimenes apliecību un izmanto arī savu Mans Rimi karti.

Ieguvums? Vismaz 130 eiro

Laiks izdarīt secinājumus – iespējams ikdienas virpulī nav laika padomāt par to, kādi ir tavi ieguvumi no Mans Rimi kartes izmantošanas. Atliek vien pasekot līdzi tam, kur ikdienā vari izmantot sava lielveikala klienta karti un biežāk to pīkstināt, lai iekrātu kādam bezmaksas pirkumam.

Saskaitot kaut vai tikai augstāk rakstā minētos piemērus, sanāk, ka mēnesī Mans Rimi kartes kontā veidojas aptuveni 11 eiro liels uzkrājums. Gadā tie ir 132 eiro! Pamēģini, cik lielu summu izdosies sakrāt tev!