foto: Publicitātes foto
"Lidl" veikalos turpmāk būs pieejami arī ratiņgrozi; monētu tiem nevajadzēs
Ratiņgrozi piemēroti arī pamatīgas iepirkšanās cienītājiem – to tilpums ir 56 litri.
Bizness un ekonomika
2023. gada 2. novembris, 19:32

"Lidl" veikalos turpmāk būs pieejami arī ratiņgrozi; monētu tiem nevajadzēs

Jauns.lv / LETA

"Lidl Latvija" veikalos no piektdienas, 3.novembra, būs pieejami ne tikai iepirkumu ratiņi, bet arī ratiņgrozi. Šāds lēmums pieņemts pēc klientu lūguma.

Ratiņgrozu izmantošanai drošības monēta nebūs nepieciešama, un tie būs redzami novietoti pie ieejas veikala tirdzniecības zālē, pavēstīja "Lidl Latvija" pārstāvji.

Ratiņgrozi "Lidl" veikalos ieviesti pēc klientu lūguma.

"Bet kāpēc tieši ratiņgrozi? Tāpēc, ka mēs neticam, ka smagus iepirkumu groziņus nest ir patīkami. Vienlaikus atgādinām, ka tiem mūsu klientiem, kas veikalā ir ienākuši tikai pēc viena šokolādes virtulīša vai "Parkside" motorzāģa, iepirkumu ratiņi un ratiņgrozi joprojām nav obligāti. Mēs atbalstām vienkāršu, ērtu un ātru iepirkšanos - preces droši varat nest rokās vai izmantot veikala tirdzniecības zālē brīvi pieejamās kartona kastes. Arī turpmāk visiem klientiem būs pieejami jau labi pazīstamie un ērtie "Lidl" iepirkumu ratiņi," skaidro uzņēmuma pārstāvis Ingars Rudzītis.

"Zilajiem plastmasas "Lidl" ratiņgroziem ir četri ritenīši un divi rokturi – viens pacelšanai un otrs vilkšanai. Tie ražoti Spānijā un ir otrreiz pārstrādājami. Ratiņgrozi piemēroti arī pamatīgas iepirkšanās cienītājiem – to tilpums ir 56 litri!" par jaunieviesumu stāsta Rudzītis.

Jaunie ratiņgrozi "Lidl" veikalos Latvijā

gallery icon

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un bija 3,847 miljoni eiro.

Patlaban 12 Latvijas pilsētās ir 26 "Lidl" veikali.